Drogerie

Sodasan Čistič na kuchyně 500 ml

Značka: SODASAN

Čistič na kuchyně značky Sodasan funguje jako odmašťovač a univerzální čistič. Vhodný na všechny druhy materiálů, včetně akrylu. Se svěží citrusovou vůní.

129
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sodasan Čistič na kuchyně 500 ml

50148608

Úvod

Hledáte ekologický přípravek, díky kterému bude vaše kuchyň zářit čistotou? Čistič na kuchyně od značky Sodasan si poradí s běžnými nečistotami. Obsahuje přírodní složky a poradí si i s odolnou špínou a mastnotou. Využijete ho na všechny hladké kuchyňské povrchy – od kovu přes sklo až po akryl. Vyčistí i zaschlou špínu na varné desce nebo sporáku. Zanechává po sobě svěží citrusovou vůní.

Hlavní vlastnosti:

  • vyčistí odolnou špínu i mastnotu
  • obsahuje přírodní složky
  • eliminuje nepříjemné pachy

Použití

Nastříkejte ze vzdálenosti přibližně 20 cm. Po navlhčení důkladně setřete. Pro dosažení nejlepších výsledků otřete do sucha hadříkem, který nepouští vlákna.


Upozornění

Může způsobit vážné poškození očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití: v případě nevolnosti kontaktujte toxikologické středisko nebo lékaře. Při kontaktu s pokožkou omyjte vodou a mýdlem. Při zasažení očí vyplachujte několik minut vodou. Pokud je to možné, vyjměte kontaktní čočky a dále vyplachujte.


O značce

Značka Sodasan razí zodpovědný přístup při získávání surovin i při výrobě produktů. Specializují se na ekologickou kosmetiku a drogerii za dostupné ceny. Zakoupíte u nich čistě přírodní sortiment bez syntetických složek. Díky tomu se kosmetika a drogerie Sodasan po použití snadno rozloží a nezatěžuje životní prostředí. Zároveň nedráždí citlivé jedince se sklony k alergiím. Tyto výrobky neobsahují mikroplasty a pyšní se certifikáty Vegan a Cruelty Free. Provoz společnosti je CO2 neutrální.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.