Kosmetika

Sodasan Tekuté mýdlo Levandule 300 ml

Značka: SODASAN

Tekuté mýdlo s výtažky z levandule od značky Sodasan využijete na mytí rukou a celého těla. Obsahuje přírodní složky. Vhodné i pro citlivou pokožku.

129
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sodasan Tekuté mýdlo Levandule 300 ml

50148616

Úvod

Pečujte o sebe přírodním tekutým mýdlem s výtažky z levandule od certifikované značky Sodasan. Jemně očistí pokožku a zanechá ji vláčnou. Něžná levandulová vůně vás pohladí po duši a uvolní. Olivový olej se zase postará o to, že vaše pleť nebude vysušená. Přípravek neobsahuje syntetické tenzidy, konzervační látky, ani barviva. Je jen na vás, zda ho použijete jen na mytí rukou, nebo po něm sáhnete i při očistě celého těla. Díky rostlinnému složení si ho oblíbí také vegani.

Hlavní vlastnosti:

  • čistí pokožku bez vysoušení
  • nedráždí citlivou pleť
  • má příjemnou levandulovou vůní

Použití

Přiměřené množství mýdla naneste na vlhkou pokožku, vytvořte pěnu a opláchněte vodou.


Upozornění

Může vyvolat alergickou reakci.


O značce

Značka Sodasan razí zodpovědný přístup během získávání surovin i při výrobě produktů. Specializují se na ekologickou kosmetiku a drogerii za dostupné ceny. Zakoupíte u nich čistě přírodní sortiment bez syntetických složek. Díky tomu se kosmetika a drogerie Sodasan po použití snadno rozloží a nezatěžuje životní prostředí. Zároveň nedráždí citlivé jedince se sklony k alergiím. Výrobky Sodasan neobsahují mikroplasty a pyšní se certifikáty Vegan a Cruelty Free. Provoz společnosti je CO2 neutrální.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.