Zdravotnické prostředky

DAMUPROST rektální čípky 10 ks

Značka: DAMUPROST

DAMUPROST rektální čípky se používají jako doplněk při lokální léčbě bolestivých urogenitálních a anorektálních onemocnění. Mají lokální ochranný a lubrikační účinek.

Odstranit
Přihlaste se a získejte za 279 Kč (sleva 17%)
335

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 335 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: DAMUPROST rektální čípky 10 ks

50148257

Damuprost – zmírňuje bolest při zánětu prostaty, zklidňující účinek

Trápí vás problémy s prostatou?

Léčíte se se zvětšenou prostatou? Patří mezi projevy spojené s vaším onemocněním i bolest? Zdravotnický prostředek Damuprost® pomáhá zmírňovat zánět a bolest prostaty bez nutnosti polykání další tabletky.

Kdy používat čípky Damuprost®?

Damuprost® čípky jsou zdravotnickým prostředkem, používají se jako doplněk při lokální léčbě bolestivých urogenitálních a anorektálních onemocnění.

Díky svému lokálnímu ochrannému a lubrikačnímu účinku v anorektu mohou čípky zmírňovat bolest u akutních i chronických onemocnění prostaty a jsou nápomocné při zánětu prostaty. Čípky jsou pro své zklidňující účinky vhodné i pro krátkodobé použití při zácpě a hemoroidální kongesci (městnání krve v hemoroidu).

Damuprost – Lokální léčba příznaků akutních i chronických onemocnění prostaty

Proč to funguje? Díky 3 účinným složkám:

  • Laktoferin (LF)
  • Glycerofosfoinositol (GPI)
  • Kyselina hyaluronová (HA)

Zdravotnický prostředek Damuprost® se třemi složkami potlačuje zánět a zmírňuje bolest. Přípravek Damuprost® lze použít jako lokální a doplňkovou léčbu při komplikované benigní hyperplazii prostaty bez nežádoucích vedlejších účinků.

Způsob použití a dávkování

Pokud lékař neurčí jiné dávkování a dobu terapie, obvykle je doporučeno používat 1 čípek denně, nejlépe večer před ulehnutím. Pro optimální účinek je třeba čípek zavést hluboko do rektální dutiny.

Onemocnění Syndrom chronické pánevní bolesti (CPPS)Syndrom chronické pánevní bolesti (CPPS)Chronická bakteriální prostatitida (CBP)Chronická bakteriální prostatitida (CBP)BPH spojená se symptomy - bolest a zánět které doprovázejí LUTS -SymptomyHemoroidy a zácpa
Síla příznaků onemocěníSilnější (výrazné) projevySlabší (méně výrazné) projevySilnější (výrazné) projevySlabší (méně výrazné) projevy  
Dávkování 1 čípek denně, nejlépe večer před ulehnutím, zavést hluboko do rektální dutiny.1 čípek denně, nejlépe večer před ulehnutím, zavést hluboko do rektální dutiny.1 čípek denně, nejlépe večer před ulehnutím, zavést hluboko do rektální dutiny.1 čípek denně, nejlépe večer před ulehnutím, zavést hluboko do rektální dutiny.1 čípek denně, nejlépe večer před ulehnutím, zavést hluboko do rektální dutiny.1 čípek denně, nejlépe večer před ulehnutím, zavést hluboko do rektální dutiny.
Doba trvání terapieprvní měsíc 20 dnů – 2 balení, dalších 5 měsíců prvních 10 dnů – 1 balení, 1 čípek / denměsíčně vždy prvních 10 dnů – 1 balení po dobu 6 měsíců, 1 čípek/den
první měsíc 20 dnů – 2 balení, dalších 5 měsíců prvních 10 dnů – 1 balení, 1 čípek / den

měsíčně vždy prvních 10 dnů – 1 balení po dobu 6 měsíců, 1 čípek/den
měsíčně vždy prvních 10 dnů – 1 balení po dobu 3 až 6 měsíců, 1 čípek / denkrátkodobá terapie – 10 dnů/1 čípek/den
Kombinace s ostatními lékykdyž jsou předepsaná antibiotika + jiné léky, není nutnost měnit dávku nebo vysazovat, dodržet odstup cca 2 hodiny mezi podáním per os a podáním supp.když jsou předepsaná antibiotika + jiné léky, není nutnost měnit dávku nebo vysazovat, dodržet odstup cca 2 hodiny mezi podáním per os a podáním supp.když jsou předepsaná antibiotika, není nutnost měnit dávku nebo vysazovat, dodržet odstup cca 2 hodiny mezi podáním per os a podáním supp.když jsou předepsaná antibiotika, není nutnost měnit dávku nebo vysazovat, dodržet odstup cca 2 hodiny mezi podáním per os a podáním supp.když jsou předepsané jiné léky, není nutnost měnit dávku nebo vysazovat, dodržet odstup cca 2 hodiny mezi podáním per os a podáním čípku. Týká se to hlavně léků ze skupin alfa-blokátorů, 5-alfa reduktáz, iPDE5, anticholinrgik a agonistů adrenergních receptorů.možnost kombinace s per os léky

Složení

Laktoferin, Glycerofosfoinositol (GPI), Kyselina hyaluronová.

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Damuprost čípky mohou zkrátit dobu průchodu trávicím traktem, tudíž i vstřebávání současně užívaných perorálních léků. Proto je doporučeno před použitím čípku Damuprost dodržet odstup nejméně 2 hodiny od užití perorálního léku. Není určeno pro děti do 12 let.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.