Elektronika

Truelife BabyScale B5 BT kojenecká váha

Značka: TRUELIFE

Kojenecká váha Truelife BabyScale nabízí praktické funkce TARE a HOLD i propojení s mobilní aplikací, kde můžete sledovat vývoj vašeho miminka.

*Při nákupu nad 1999 Kč sleva 20 % *Při nákupu vybraných produktů značky Truelife v minimální hodnotě 1999 Kč vč. DPH získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 299
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Truelife BabyScale B5 BT kojenecká váha

50148183

Úvod

Sledujte vývoj vašeho miminka, jeho růst je totiž jedním z ukazatelů zdraví. Kojenecká váha TrueLife BabyScale B5 BT vám s tím pomůže. Nabízí funkci HOLD, která usnadňuje vážení i neposednějších dětí. Zváží je v momentě, kdy se pohybují nejméně, a přesnou hmotnost uzamkne na displeji. Zajisté oceníte také funkci TARE, díky níž zvážíte miminko i zabalené v dece či na podložce. Nosnost váhy je 20 kg s přesností na 5 g, výsledky jsou ihned viditelné na podsvíceném LED displeji. Jak se dítě vyvíjí v čase, umožňuje přehledně sledovat aplikace, která je kompletně v češtině

Truelife BabyScale B5 BT kojenecká váha8

Sledování růstu v aplikaci

Stáhněte si chytrou aplikaci, která je dostupná kompletně v češtině, a sledujte růst a vývoj dítěte v čase. Aplikace poskytuje přehlednou historii měření, z níž vyplývá jasná informace, jak miminko přibírá a roste. Zároveň dokáže z dat vytvořit graf vývoje. Váhu lze používat jak s využitím aplikace, tak samozřejmě i bez ní.

Bezpečnost a výdrž

Kojenecká váha TrueLife BabyScale B5 BT je maximálně bezpečná: její povrch je lehce omyvatelný pro udržení správné hygieny, a materiál použitý na výrobu váhy neobsahuje žádné škodlivé látky. Nechtěnému posunutí váhy zabraňují pogumované nožičky. Baterie zvládnou až 400 měření a díky funkci Automatického vypnutí po dvou minutách, mají dlouhou životnost. Navíc jsou součástí balení, není třeba je dokupovat.

Truelife BabyScale B5 BT kojenecká váha2

Hlavní vlastnosti:

  • kojenecká váha
  • funkce HOLD (automatická i ruční)
  • funkce TARE
  • chytrá aplikace v ČJ
  • historie měření a grafické zobrazení v aplikaci
  • podsvícený displej
  • automatické vypnutí
  • provoz na AAA baterie


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.