Kosmetika

Venira Krém proti striím malina 150 ml

Značka: VENIRA

Svěží malinový krém na strie Venira proniká do hlubších vrstev pokožky, kde podporuje tvorbu vlastního kolagenu, čímž eliminuje vzhled strií a brání vzniku nových.

499
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Krém proti striím malina 150 ml

50148734

Úvod

Nenechte si kazit náladu nevzhlednými striemi! Vyzkoušejte lehoučký krém Venira, který podporuje elasticitu pokožky, přispívá k regeneraci, zvláčnění, hydrataci a napnutí pokožky v rizikových partiích jako jsou hýždě, stehna, břicho nebo prsa. Aktivní látka LIFTONIN®-XPERT ECO snadno proniká do hlubších vrstev pokožky, kde podporuje tvorbu vlastního kolagenu. Pokožka tak bude díky postupnému nahromadění kolagenu krásně posílená a vyhlazená. Příjemný krém si zamilujete nejen díky jeho účinkům, ale také neodolatelné malinové vůni.

Hlavní vlastnosti:

  • lehký tělový krém na strie
  • podporuje elasticitu pokožky
  • podporuje tvorbu vlastního kolagenu v pokožce

Použití

Naneste 2x denně (nejlépe ráno a večer) dostatečné množství krému na problémové partie s výskytem strií (hýždě, stehna, břicho nebo prsa). Důkladně vmasírujte do pokožky a nechte působit. Krém po nanesení není potřeba oplachovat vodou. Venira krém proti striím je možné aplikovat také v průběhu těhotenství a kojení na břicho i prsa.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.