Kosmetika

Erborian CC Skin therapy dore kit

Značka: ERBORIAN

Set CC Skin therapy dore kit od značky Erborian obsahuje CC krém v odstínu dore 45 ml a olejíček Skin therapy 10 ml. Sada pečuje o namáhanou pokožku a rozjasňuje ji.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks vybraných produktů značky Erborian v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 090
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Erborian CC Skin therapy dore kit

50148163

Úvod

Set CC Skin therapy clair kit od značky Erborian obsahuje CC krém v odstínu dore a olejíček Skin therapy. CC krém vyrovnává barvu pleti, rozjasňuje a přirozeně kryje nedokonalosti. Nachází se v něm zapouzdřené pigmenty, které sjednocují barvu pleti a zanechávají se o hedvábně hebkou pokožku. Obsahuje také SPF proti UV záření. Pleťový olej aktivně pečuje o pleť. Hydratuje, regeneruje a vyživuje namáhanou pokožku. Chrání ji před vnějšími vlivy a zabraňuje pnutí a diskomfortu.

Hlavní vlastnosti:

  • sada pečuje o namáhanou pleť
  • chrání před UV zářením
  • zanechává hydratovanou a rozjasněnou tvář

Sada obsahuje:

  • CC Creme v odstínu dore 45 ml
  • Skin Therapy 10 ml

Použití

Výživný olejíček naneste na vlhkou pokožku a jemně vmasírujte. CC krém aplikujte místo make-upu na čistou a osušenou pleť. 


O značce

Kosmetika, která si bere to nejlepší z korejského a francouzského pojetí krásy a kombinuje sofistikované inovativní technologie s tradičními bylinnými recepturami. To je korejská značka Erborian. Vyniká svou všestranností – ať už potřebujete rozjasnit pleť, vyčistit ji, vyhladit texturu nebo upravit nevyrovnaný barevný tón, Erborian produkty se o to postarají. Zajistí vám okamžité výsledky, ale i péči, která je dlouhodobá.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.