Kosmetika

Erborian BB Oil nude kit super

Značka: ERBORIAN

Set obsahuje Super BB Nude 40 ml a odličovací Centella cleansing oil 30 ml. BB krém přirozeně sjednocuje barvu pleti. Čisticí olej dokonale rozpouští make-up.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks vybraných produktů značky Erborian v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
1 090
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Erborian BB Oil nude kit super

50148166

Úvod

Set obsahuje Super BB Nude a odličovací Centella cleansing oil. BB krém skvěle hydratuje a zároveň kryje drobné nedostatky. Přirozeně sjednocuje barvu pleti, zanechává ji hedvábně hebkou a svěží. Díky SPF 20 také chrání pleť před sluncem. Dále obsahuje niacinamid, který redukuje jemné linky a působí proti pigmentovým skvrnám. Odličovací olej perfektně rozpouští nečistoty a odličuje make-up. Zanechává hedvábně hebkou a čistou pleť. Zklidňuje podráždění a udržuje nezbytnou vlhkost v pokožce.

Hlavní vlastnosti:

  • sjednocuje barvu pleti
  • kryje drobné nedostatky
  • zanechává hydratovanou a hebkou pleť

Sada obsahuje:

  • Super BB v odstínu nude 40 ml
  • Centella cleansing oil 30 ml

Použití

BB krém jemně vmasírujte do pokožky. Odličovací olej naneste na vlhkou pleť, vmasírujte, a poté opláchněte.


O značce

Kosmetika, která si bere to nejlepší z korejského a francouzského pojetí krásy a kombinuje sofistikované inovativní technologie s tradičními bylinnými recepturami. To je korejská značka Erborian. Vyniká svou všestranností – ať už potřebujete rozjasnit pleť, vyčistit ji, vyhladit texturu nebo upravit nevyrovnaný barevný tón, Erborian produkty se o to postarají. Zajistí vám okamžité výsledky, ale i péči, která je dlouhodobá.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.