Kosmetika

Erborian Centella Creme hydratační krém 50 ml

Značka: ERBORIAN

Hydratační krém Centella od značky Erborian dodá vaší pleti pořádnou dávku hydratace každý den. Zklidňuje podrážděnou pleť a zanechává ji hebkou a rozjasněnou.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks vybraných produktů značky Erborian v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

669
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Erborian Centella Creme hydratační krém 50 ml

50148160

Úvod

Hydratační krém Centella od značky Erborian dodá vaší pleti pořádnou dávku hydratace každý den. Zklidňuje namáhanou a podrážděnou pleť od bez pocitu pnutí a jiného diskomfortu. Uhasí žízeň pokožky a zanechá ji hedvábně hebkou a vyživenou. Krém má lehkou texturu. Snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Redukuje začervenání, dodává pokožce svěžest a jas. Nekomedogenní složení.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a zklidňuje
  • lehká textura
  • nekomedogenní složení

Použití

Naneste dostatečné množství krému na vyčištěnou a osušenou pokožku.


O značce

Kosmetika, která si bere to nejlepší z korejského a francouzského pojetí krásy a kombinuje sofistikované inovativní technologie s tradičními bylinnými recepturami. To je korejská značka Erborian. Vyniká svou všestranností – ať už potřebujete rozjasnit pleť, vyčistit ji, vyhladit texturu nebo upravit nevyrovnaný barevný tón, Erborian produkty se o to postarají. Zajistí vám okamžité výsledky, ale i péči, která je dlouhodobá.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.