Doplněk stravy

JJ68 Performance Pre-workout instantní nápoj Malina 400 g

Značka: JJ68
Produktová řada: Performance

JJ68 Performance Pre-workout Malina je instantní nápoj s CBD, aminokyselinami a kofeinem pro povzbuzení a správné nastartování těla sportovce před fyzickou zátěží.

499

Cena za 100 g: 124,75 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: JJ68 Performance Pre-workout instantní nápoj Malina 400 g

50148381

Úvod

JJ68 Performance Pre-workout Malina je instantní nápoj s výtažkem z konopí a kofeinem pro povzbuzení a správné nastartování těla sportovce před fyzickou zátěží. Obsahuje optimální dávku A-KG (arginin alfa-ketoglutarátu) a citrulin malátu zvyšujících endoteliální vylučování oxidu dusnatého, který rozšiřuje cévy. Jak ukazuje výzkum, citrulin také snižuje množství kyseliny mléčné, která se může hromadit ve svalech při intenzivní sportovní aktivitě a způsobuje jejich tuhnutí. Beta-alanin je látka, která ovlivňuje nitrobuněčnou rovnováhu.

Hlavní vlastnosti

  • předtréninkový instantní nápoj
  • kofein pomáhá zlepšit soustředění, podporuje zvýšení vytrvalostního výkonu i zvýšení jeho kapacity
  • hořčík přispívá k elektrolytické rovnováze, k normální činnosti svalů a pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání
  • v jedné dávce 40 mg CBD

Dávkování

1 odměrku (20 g) rozmíchejte ve 200 ml vody. Vypijte nejlépe 15-30 minut před tréninkem.


Složení

L-citrulin malát, beta alanin, L-arginin base, taurin, A-AKG (arginin alfaketoglutarát), L-tyrosin, oxid hořečnatý́, inosin, aroma malina, guarana extrakt – obsah kofeinu 20 %, extrakt z technického konopí, protispékavá látka: fosforečnan vápenatý, spirulina, kofein bezvodý; protispékavá látka: oxid křemičitý, sladidlo: sukralóza, DMAE bitartrát, černý pepř extrakt, Citrus aurantium HCl (obsahuje synefrin), pyridoxin HCl – vitamin B6.  Bez lepku. Vhodné pro vegany.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Produkt obsahuje kofein. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.