Potraviny a nápoje

PROBIO Sekaná pohanková BIO 210 g

Značka: PROBIO

PROBIO Sekaná pohanková BIO upečete vynikající šišku sekané nebo usmažíte chutné karbanátky. Vhodná jako vhodný jako lehká večeře nebo netradiční pohoštění na oslavy a rauty.

69

Cena za 100 g: 32,86 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: PROBIO Sekaná pohanková BIO 210 g

50148549

Úvod

Z této pečící směsi PROBIO Sekaná pohanková BIO upečete vynikající šišku sekané nebo usmažíte chutné karbanátky. Směs sestává z pohankové lámanky, sušené zeleniny a hotový pokrm je vhodný jako lehká večeře nebo netradiční pohoštění na oslavy a rauty. Pohanková sekaná je bezlepková a má velmi jednoduchou přípravu.

Hlavní vlastnosti:

  • směs na přípravu sekané nebo karbanátků
  • bez lepku, vhodné pro celiaky
  • z ekologického zemědělství

Složení

Pohanka loupaná lámanka* 75 %, sušená bramborová kaše* ( brambory*, rozmarýnový extrakt*), sušená zelenina* v proměnlivém poměru 9,4 % ( cibule*, špenát*, česnek*, paprika červená*), jedlá mořská sůl, hřib pravý*, sušené bylinky* (paprika sladká*, petržel nať*, oregano*, majoránka*, saturejka*, libeček*, pepř černý*), * z ekologického zemědělství


Použití

Směs přelijete vroucí vodou, necháte odstát a nabobtnat, přidáte vejce, vytvarujete šišku a pečete 45 minut. Pro karbanátky vytvarujete kuličky, které po obalení ve strouhance usmažíte.


Upozornění

Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.