Kosmetika

Dermacol Eyebrow lifting voskový gel pro fixaci obočí č.03 5 ml

Značka: DERMACOL
Produktová řada: Eyebrow

Dermacol Eyebrow lifting voskový gel pro fixaci obočí č.03 jej spolehlivě zafixuje, zvýrazní a dodá mu stabilní tvar, plnost a hustotu.

NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenka černá 13 ml Při nákupu produktů značky Dermacol v minimální hodnotě 399 Kč získáte NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenku černou 13 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
179
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dermacol Eyebrow lifting voskový gel pro fixaci obočí č.03 5 ml

50148750

Úvod

Jak rychle upravit obočí do požadovaného tvaru? Sáhněte po liftingovém voskovém gel pro fixaci obočí Dermacol Eyebrow. Tato kosmetická vychytávka jej spolehlivě zafixuje, zahustí a dodá mu stabilní tvar. Stylingový kartáček pomůže upravit a nadzvednout každý jeden chloupek a zároveň jej zafixuje. Po zaschnutí gel zůstane transparentní, nedrolí se a nezanechává po sobě otisky.

Hlavní vlastnosti:

  • fixuje obočí do požadovaného tvaru
  • dodává plnost a hustotu
  • nedrolí se a nezanechává po sobě otisky

Použití

Gel na obočí jednoduše upraví vaše obočí a je ideální pro každodenní líčení a péči. Gel lze použít samostatně či v kombinaci s tužkou na obočí. Kartáčujte obočí pohyby směrem vzhůru a především tam, kde je řidší. Pro objemné obočí nanášejte větší množství gelu a obočí vytvarujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.