Kosmetika

Dermacol Glow Wow rozjasňující fluid 20 ml

Značka: DERMACOL

Dermacol Glow Wow rozjasňující fluid rozjasní vaši pleť a zároveň působí přirozeně a svěže. Rovněž se hodí na zvýraznění lícních kostí, obočí nebo středu nosu a horního rtu.

NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenka černá 13 ml Při nákupu produktů značky Dermacol v minimální hodnotě 399 Kč získáte NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenku černou 13 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
225
Ušetříte 12%

Původní cena:  255 Kč  ·  sleva 30 Kč

Nejnižší cena před slevou: 255 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dermacol Glow Wow rozjasňující fluid 20 ml

50148751

Úvod

Rozjasňující fluid Dermacol Glow Wow je neocenitelný pomocník, ať už se chytáte kamkoliv. Pyšní se krémovým složením s perletí a jemnými zlatými, stříbrnými i bronzovými třpytkami. Rozjasní vaši pleť a zároveň působí přirozeně a svěže. Kromě rozjasnění obličeje se hodí na zvýraznění lícních kostí, obočí nebo středu nosu a horního rtu. Ukrývá v sobě bambucké máslo, makadamový a olivový olej, čímž zajišťuje pleti vyživující péči. Světlo odrážející částečky opticky maskují vrásky, kruhy pod očima a další nedokonalosti.

Hlavní vlastnosti:

  • rozjasňuje pleť a dodává jí svěží vzhled
  • zvýrazňuje lícní kosti, obočí, středu nosu a horní ret
  • s perletí a jemnými zlatými, stříbrnými i bronzovými třpytkami

Použití

Zkrášlující fluid je možné nanášet dle vlastní nálady a nápaditosti:

  • Na hydratační krém pod make-up i bez make-upu.
  • Lze míchat s make-upem (intenzita efektu záleží na koncentraci, kterou zvolíte).
  • Můžete nanášet až po nanesení make-upu.Lze použít na celou tvář nebo lokálně (na partie kolem očí, pod očima, mezi obočím, na hřbet nosu, špičku nosu, lícní kosti, bradu atd.), na dekolt a další části těla, které chcete projasnit a rozzářit. Nanášejte pomocí štětce nebo houbičkového aplikátoru.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.