Potraviny a nápoje

JJ68 Be Well Proteinový nápoj Borůvka BIO 300 g

Značka: JJ68
Produktová řada: Be Well
5.0

JJ68 Be Well Proteinový nápoj Borůvka BIO obsahuje konopný protein s vitaminy, minerály a borůvkami, které jsou zdravé pro naše oči i cévy. Vhodné i pro děti a těhotné ženy.

635

Cena za 100 g: 211,67 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: JJ68 Be Well Proteinový nápoj Borůvka BIO 300 g

50148378

Úvod

JJ68 Be Well Proteinový nápoj Borůvka BIO obsahuje konopný protein s borůvkami a je oslazený banánovými lupínky. Prášek k přípravě nápoje tvoří vysoký podíl bílkovin, poskytuje vlákninu, vitaminy a minerální látky například hořčík, železo a zinek. Borůvky působí jako antioxidanty a pomáhají chránit buňky před působením oxidačního stresu. Jsou bohaté na flavonoidy a antokyany, jsou zdravé pro naše oči, podporují udržení normální hladiny glukózy v krvi i normální činnost cévní soustavy. Přípravek z přírodních surovin je vhodný i pro děti od 2 let, těhotné a kojící ženy.

Hlavní vlastnosti

  • borůvky přispívají k normálnímu stavu zraku, podporují normální činnost trávicí soustavy, normální činnosti cévní soustavy i normální hladinu glukózy v krvi
  • obsahuje vysoký podíl bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty
  • hořčík a železo přispívají ke snížení míry únavy
  • železo přispívá k normální funkci imunitního systému
  • borůvky a zinek působí jako antioxidanty

Složení

Prášek z konopných semen* (40  %), borůvkový prášek* (40  %), prášek baobabu*, banánové lupínky *, xantanová guma. * Suroviny s BIO certifikací. Neobsahuje barviva ani konzervanty. Bez lepku. GMO free. Vhodné pro vegany.


Použití

Rozmíchejte 2 polévkové lžíce (30 g) nápojové směsi ve 200 ml vody, mléka či rostlinného mléka. Směs se snadno rozpouští – prášek nasypte přímo do sklenice nebo můžete použít shaker. Vhodnou alternativou je přimíchání prášku do jogurtu nebo těsta na moučník.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.