Doplněk stravy

Motherlove More Milk Plus kapky 118 ml

Značka: MOTHERLOVE

Motherlove More Milk Plus kapky jsou bylinné kapky pro kojící maminky s pískavicí a fenyklem, který podporuje úspěšné kojení.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Motherlove More Milk Plus kapky 118 ml

50148345

Úvod

Motherlove More Milk Plus kapky jsou bylinné kapky pro kojící maminky s pískavicí a fenyklem, který podporuje úspěšné kojení. Hlavní složkou je výtažek z pískavice řeckého sena, která je tradiční bylinkou v péči o ženy po porodu. Obsažená kopřiva osvěžuje tělo a podporuje vitalitu, benedikt a fenykl přispívají k dobrému trávení. S užíváním přípravku lze začít kdykoliv po porodu.

Hlavní vlastnosti

  • fenykl přispívá k úspěšnému kojení
  • benedikt a fenykl podporují dobré trávení
  • kopřiva osvěžuje tělo a podporuje vitalitu
  • 100% přírodní produkt z bio certifikovaných bylin
  • vhodné pro vegany

Dávkování

Užívejte 1 ml (1 kapátko) 4-6x denně. Kapky můžete do nápoje. Před použitím protřepejte.


Složení

Výtažky ze semen pískavice řeckého sena*, benediktu lékařského*, kopřivy dvoudomé*, semen fenyklu obecného*, alkohol*, deionizovaná voda. Neobsahuje: sóju, cukr nebo gluten. Vhodné pro vegany. GMO free. *Certifikované BIO suroviny USDA Organic.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Neužívejte během těhotenství, v případě nežádoucích účinků přestaňte užívat. Možné nežádoucí účinky: pískavice řecké seno může zvyšovat pocení, způsobovat nadýmání (ve velmi ojedinělých případech i u miminka), případně řídkou stolici a tělo může vonět po javorovém sirupu. Pískavice řecké seno také snižuje hladinu krevního cukru – při užívání inzulínu a hypoglykemii se poraďte se svým lékařem. Není náhradou pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.