Potraviny a nápoje

Activlab Bulletproof Coffee drink kokos 150 g

Značka: ACTIVLAB
5.0

Activlab Bulletproof Coffee drink kokos je instantní kávový nápoj s mlékem a MCT olejem. Obsažený kofein pomáhá zlepšit soustředění a MCT olej je rychlým zdrojem energie.

245

Cena za 100 g: 163,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Activlab Bulletproof Coffee drink kokos 150 g

50148347

Úvod

Activlab Bulletproof Coffee drink kokos je instantní kávový nápoj s mlékem, MCT olejem a příchutí kokosu. MCT olej se získává z kokosového oleje a je směsí mastných kyselin se středně dlouhým řetězcem. Ty, přestože patří mezi nasycené mastné kyseliny, mají zcela jiné vlastnosti než tuky živočišné. MCT olej se metabolizuje na ketony, které jsou považovány za velmi dobrý zdroj energie – zejména pro mozek.

Co je Bulletproof káva?

Takzvaná neprůstřelná káva je silná káva s tukem, která je oblíbeným nápojem například při ketogenní dietě. Kofein pomáhá zlepšit soustředění a MCT olej je rychlým zdrojem energie. Přidané tuky dávají kávě lehce smetanovou chuť.


Složení

Instantní káva (45 %), mastné kyseliny (MCT) se středně dlouhým řetězcem z kokosového oleje (20 %), sušené odstředěné mléko, aroma, inulin, sladidlo: sukralóza. Může obsahovat deriváty: obiloviny obsahující lepek, sóju.


Použití

5 g směsi (1,5 odměrky) odměřte do šálku a zalijte 180 ml horké vody. Odměrka je součástí balení.


Upozornění

Obsahuje sladidlo. Obsahuje 67,5 mg kofeinu v jedné porci. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.  


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.