Doplněk stravy

Activlab Collagen Beauty malina - jahoda 200 g

Značka: ACTIVLAB

Activlab Collagen Beauty malina - jahoda obsahuje hydrolyzovaný kolagen, kyselinou hyaluronovou + vysokou dávku vitaminu C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu.

509

Cena za 100 g: 254,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Activlab Collagen Beauty malina - jahoda 200 g

50148349

Úvod

Activlab Collagen Beauty malina - jahoda je sypká směs k přípravě nápoje s kolagenem pro krásu pleti. Obsahuje kolagen, kyselinou hyaluronovou + vysokou dávku vitaminu C, doplněnou přírodními výtažky z šípků a aceroly. Kolagen je strukturální protein přítomný v kůži, šlachách a kostech. Přípravek Collagen Beauty obsahuje hydrolyzovaný kolagen, který má mnohem jednodušší strukturu, díky které se snadno vstřebává. Vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu z dostupných peptidů a aminokyselin a díky svým antioxidačním vlastnostem chrání buňky před působením volných radikálů, které jsou zodpovědné za předčasné stárnutí pokožky.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje dobře vstřebatelný hydrolyzovaný kolagen + kyselinu hyaluronovou
  • vitaminy C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže
  • vitaminy C pomáhá chránit buňky před oxidačním stresem

Dávkování

8 g směsi (1,5 odměrky) rozpusťte ve 200 ml vody a ihned vypijte. Odměrka je součástí balení.


Složení

Hydrolyzovaný kolagen, regulátor kyselosti: kyselina citronová, maltodextrin, aromata, barvivo: červená řepa, kyselina L-askorbová, extrakt z plodů aceroly (Malpighia glabra), extrakt ze šípku (Rosa canina), sladidla: sukralóza a steviolglykosidy, hyaluronát sodný. Může obsahovat stopy lepkusóji a mléka.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.