Elektronika

Stadler Form Ben Black zvlhčovač a difuzér

Stadler Form Ben Black je zvlhčovač a aroma difuzér s efektem plamene, který zvlhčí místnosti až do 25 m², do vzduchu rozptýlí až 160 g vody za hodinu, lze přidat i esenciální oleje.

2 490
Doprava zdarma

O produktu: Stadler Form Ben Black zvlhčovač a difuzér

50148408

Klíčové benefity

  • jantarové světlo Amber Light™ vytváří efekt hořících plamenů
  • pomocí ultrazvukové technologie do vzduchu dostane až 160 g vody za hodinu
  • optimální vlhkost vzduchu zajistí v místnostech velkých až 25 m²
  • nastavte si intenzitu světla Amber Light™ podle vašich představ
  • přidejte esenciální olej a potěšte své tělo i duši
  • Premium Servis: rychlé vyřízení reklamace do 15 dnů formou Pick & Return

3v1 zvlhčovač Ben v sobě spojuje účinný zvlhčovač vzduchu, výkonný aroma difuzér a unikátní efekt hořících plamenů Amber Light™. Ben se postará o romantickou atmosféru a ideální vlhkost vzduchu ve vašem obývacím pokoji. Navíc místnost krásně provoní, uklidní mysl a uvolní tělo.


Stadler Form. Malé rozměry, silný výkon, elegantní vzhled.

Malé rozměry, silný výkon, elegantní vzhled

Zvlhčovač Ben rozptýlí do vzduchu až 160 g vody za hodinu. Optimální vlhkost vzduchu tak dokáže zajistit v obývacím pokoji či ložnici velké až 25 m². Spolu s aromaterapií a efektem hořících plamenů si jej zamilujete.

Stadler Form. Jedinečné jantarové světlo Amber Light™.

Jedinečné jantarové světlo Amber Light™

Jantarové světlo Amber Light™ vycházející ze zvlhčovače Ben vytváří efekt hořících plamenů elektrického krbu. Do vašich obýváků a jídelen tak přináší romantickou atmosféru. Bez sazí a s vlastním nastavením intenzity "ohně".

Stadler Form. Optimální vlhkost vzduchu u vás doma.

Optimální vlhkost vzduchu u vás doma

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Ben zajišťuje optimální vlhkost vzduchu při velmi nízké spotřebě energie. Díky ultrazvukové technologii vytváří malé kapičky vody, které se rozptylují do prostoru.

Stadler Form. Vůně esenciálních olejů pro tělo i duši.

Vůně esenciálních olejů pro tělo i duši

Přímo do nádržky na vodu přidejte pár kapek esenciálního oleje a užívejte si vůni v celé místnosti. Rozptýlená vůně aroma difuzéru Ben provoní váš domov, uklidní mysl a uvolní vaše tělo.

Stadler Form. Funkce, které potěší.

Funkce, které potěší

Podsvícený indikátor hladiny vody a efekt hořících plamenů můžete jemně ztlumit, nebo vypnout úplně. Pokud je ve zvlhčovači vzduchu nedostatek vody, jednoduše 2,5 l nádobu vyjměte a doplňte. Klidně i během provozu.

Stadler Form. Extra výbava pro Bena.

Extra výbava pro Bena

Postříbřená dezinfekční kostka Water Cube™ zajistí hygienické zvlhčování bez množení bakterií. Pokud máte příliš tvrdou vodu, doporučujeme dokoupit kazetu ke snížení tvorby vodního kamene Anticalc Cartridge. Ta zajistí, aby na nábytku v okolí zvlhčovače vzduchu Ben nezůstávaly žádné stopy.

Stadler Form. Aromaterapie se zvlhčovačem Ben Black.

Aromaterapie pro duši

Vůně ovlivňuje naši náladu, mysl, a dokonce i zdravotní stav. Aromaterapie je druh alternativní medicíny, ve které se využívají esenciální oleje. Jediným nádechem vůně ze zvlhčovače Ben potěšíte své tělo i duši.

Stadler Form. Zázračné esenciální oleje.

Esenciální oleje

Účinky aromaterapie si vychutnejte se 100% čistými esenciálními oleji od Stadler Form nebo Doterra. Do zvlhčovače Ben můžete použít i jiné esenciální oleje bez obsahu alkoholu.

Stadler Form. Premium Servis.

Premium Servis

V rámci prémiových služeb jsme s našimi zákazníky neustále v kontaktu. V případě reklamace odevzdejte zdarma výrobek v kterékoli Zásilkovně a opravený a plně funkční vám ho kurýr bezplatně přiveze zpět domů. Garantujeme také rychlé vyřízení reklamace, a to nejpozději do 15 dnů.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.