Potraviny a nápoje

Mixit Ovocné Mixies přírodní želé bonbony 35 g

Značka: MIXIT
2.0

Lahodné želé je plné ovocné chuti a vůně, neobsahuje ale žádné zbytečné umělé přísady, je bez přidaného cukru, bez lepku a vhodné i pro vegany!

35

Cena za 100 g: 100,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Mixit Ovocné Mixies přírodní želé bonbony 35 g

50148977

Úvod

Honí vás mlsná, ale rádi byste jí zahnali nějakou zdravější variantou bonbónů? Vyzkoušejte Mixit Mixies! Královské želé je plné ovocné chuti a vůně, neobsahuje ale žádné zbytečné umělé přísady, je bez přidaného cukru, bez lepku a vhodné i pro vegany! 99 % tvoří ovocná složka, pochutnat si můžete na malinových, borůvkových nebo pomerančových bonboncích v roztomilých tvarech. Můžete si být jisti, že s nimi zabodujete i u vašich nejmenších.

Hlavní vlastnosti:

  • 99 % ovocné složky
  • bez umělých konzervantů a aromat
  • vegan
  • bez lepku
  • bez přidaného cukru

Složení

Ovocné šťávy a pyré 96,2 % (koncentrovaná jablečná šťáva, koncentrované jablečné pyré, malinové pyré 3,6 %, borůvkové pyré 1,4 %, koncentrovaná pomerančová šťáva 1,1 %, jahodové pyré 1 %, ostružinové pyré 1 %, třešňové pyré 1 %, koncentrovaná borůvková šťáva 0,5 %), želírující látka: pektin; koncentrovaná citrónová šťáva, citrusová vláknina, koncentrovaná šťáva z černé mrkve, přírodní aroma, regulátor kyselosti: citrát tridraselný; pomerančový olej). Může obsahovat stopy lepku, mléka, skořápkových plodů, vajec, oxidu siřičitého a sóji.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.