Zdravotnické prostředky

Veroval Compact+ connect digitální zápěstní tlakoměr

Značka: VEROVAL

Plně automatický zápěstní tlakoměr Veroval Compact+ connect s propojením na aplikaci detekuje i srdeční arytmie. Nabízí kompaktní velikost, přehledný displej a paměť pro dva uživatele.

1 190
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Veroval Compact+ connect digitální zápěstní tlakoměr

50149665

Úvod

Zápěstní tlakoměr Veroval Compact+ connect je ideálním pomocníkem na pravidelné měření krevního tlaku. Vedle odhalení vysokého nebo nízkého tlaku vás upozorní i na srdeční arytmie. Automatické třífázové měření zaručuje přesné výsledky. Tonometr se snadno ovládá a má přehledný displej. Navíc jej lze propojit s bezplatnou aplikací Veroval® medi.connect. Využijete jej jak v domácím prostředí, tak na cestách díky kompaktnímu rozměru (funguje na baterie).

Veroval Compact+ connect digitální zápěstní tlakoměr4

Propojení s aplikací Veroval® medi.connect

Tlakoměr pomocí Bluetooth snadno propojíte s bezplatnou aplikací Veroval® medi.connect. Výsledky měření tak můžete sledovat kdykoli a kdekoli na svém chytrém telefonu nebo tabletu. Své hodnoty máte přehledně srovnané do grafů a bez problémů najdete případné odchylky nebo trendy. Kromě toho můžete výsledky rovnou odeslat svému lékaři. Do aplikace si také přidáte informace o lécích, které pravidelně užíváte, nebo si nastavíte upomínku pro další měření. Aplikace je dostupná pro Android i iOS a stáhnete ji zdarma na App store a Google Play.

Hlavní vlastnosti:

  • přesné třífázové měření tlaku 
  • detekce srdeční arytmie
  • propojení s přehlednou aplikací Veroval® medi.connect
  • kompaktní rozměry a snadné ovládání
  • dobře čitelný displej
  • paměť pro dva uživatele

Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.