Doplněk stravy

Beggs Methylfolate + Myo-inositol Complex 30 kapslí

Značka: BEGGS

Beggs Methylfolate + Myo-inositol Complex je doplněk stravy pro ženy v období plánování těhotenství na bázi myo-inositolu a kyseliny listové.

195

Cena za 1 kus: 6,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Beggs Methylfolate + Myo-inositol Complex 30 kapslí

50149543

Úvod

Beggs Methylfolate + Myo-inositol Complex je doplněk stravy pro ženy v období plánování těhotenství na bázi myo-inositolu a kyseliny listové. Kyselina listová je vitamín skupiny B (vitamín B9), jehož zvýšený příjem je důležitý před plánovaným otěhotněním a v prvních týdnech těhotenství. V těle se mění na biologicky aktivní látku – takzvaný folát. Foláty přispívají k růstu zárodečných tkání během těhotenství a podílí se na procesu dělení buněk. Kromě kyseliny listové obsahuje denní dávka i 250 mg myo-inositolu, který se přirozeně vyskytuje v lidském těle. Je součástí buněčných membrán a účastní se řady biochemických reakcí.

Hlavní vlastnosti

  • určeno pro ženy pro ženy v období plánování těhotenství
  • obsahuje 400 μg aktivní formy kyseliny listové + 250 mg myo-inositolu
  • folát přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství a podílí se na procesu dělení buněk
  • vhodné i pro kojící ženy
  • testováno akreditovanou laboratoří
  • vyrobeno v ČR

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Přípravek je vhodné užívat již 3 měsíce před plánovaným otěhotněním.


Složení

Myo-inositol, veganská kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza, Beggs lyokomplex (lyofilizovaný špenát, lyofilizované ostružiny, lyofilizované borůvky), rýžová vláknina, L-methylfolát vápenatý. Bez lepku, bez laktózy, bez sóji, bez syntetických aditiv. Vhodné pro vegany a vegetariány.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.