Doplněk stravy

Beggs Balanced Hair & Skin Complex 90 kapslí

Značka: BEGGS

Beggs Balanced Hair & Skin Complex je doplněk stravy s  L-methioninem + biotin, který přispívá k udržení dobrého stavu pokožky a vlasů. Vhodné i pro těhotné a kojící ženy.

289

Cena za 1 kus: 3,21 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Beggs Balanced Hair & Skin Complex 90 kapslí

50149545

Úvod

Beggs Balanced Hair & Skin Complex je doplněk stravy s L-methioninem a biotinem pro hebké a pevné vlasy a zářivou pleť. Přípravek obsahuje doporučenou denní dávku biotinu + 500 mg L-methioninu, esenciální aminokyseliny, která je přirozenou součástí keratinu – základního stavebního kamene vlasů a nehtů. Biotin napomáhá udržení normálního stavu pokožky a vlasů, a kromě toho přispívá také k vyrovnanému energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje denní dávku biotinu + 500 mg L-methioninu
  • biotin přispívá k udržení dobrého stavu pokožky a vlasů
  • vhodné pro těhotné a kojící ženy
  • testováno akreditovanou laboratoří
  • vyrobeno v ČR

Dávkování

Užívejte 3x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

L-methionin, veganská kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza, biotin. Bez lepku, bez laktózy, bez sóji, bez syntetických aditiv. Vhodné pro vegany a vegetariány.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Nepříjemný zápach není na závadu, je způsoben obsahem účinné látky L-metionin. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.