Doplněk stravy

Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P Complex 60 kapslí

Značka: BEGGS

Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P Complex je doplněk stravy s hořčíkem + vitamín B6, které přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vhodné pro těhotné a kojící ženy.

199

Cena za 1 kus: 3,32 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P Complex 60 kapslí

50149546

Úvod

Beggs Magnesium bisglycinate 380 mg + P5P Complex je doplněk stravy s hořčíkem + vitamín B6, které přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Těhotenství i kojení jsou pro ženy energeticky náročná období. V této době mohou mít maminky zvýšenou potřebu hořčíku. Přípravek obsahuje vysoce vstřebatelnou chelátovou formu hořčíku (bisglycinát hořečnatý) v kombinaci s vitamínem B6 v aktivní formě pyridoxin-5′-fosfát (P5P). Hořčík a vitamín B6 přispívají k normální činnosti nervové soustavy, psychické činnosti, normálnímu energetickému metabolismu.

Hlavní vlastnosti

  • hořčík a vitamín B6 přispívají k normální činnosti nervové soustavy, normální psychické činnosti
  • hořčík a vitamín B6 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • hořčík přispívá i k udržení normálního stavu kostí a zubů, přispívá k normální činnosti svalů a podílí se na procesu dělení buněk
  • vitamín B6 dále přispívá k normální funkci imunitního systému, tvorbě červených krvinek a k regulaci hormonální aktivity
  • vhodné pro těhotné a kojící ženy
  • testováno akreditovanou laboratoří
  • vyrobeno v ČR

Dávkování

Dospělí užívají 2 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Bisglycinát hořečnatý, veganská kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza, vitamín B6 (pyridoxin-5′-fosfát). Bez lepku, bez laktózy, bez sóji, bez syntetických aditiv. Vhodné pro vegany a vegetariány.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.