Elektronika

Amazfit T-Rex 2 Ember Black chytré hodinky

Značka: AMAZFIT

Amazfit T-Rex 2 Ember Black chytré hodinky s celou řadou užitečných měření a funkcí, jako je sledování tepu, okysličení krve nebo kvalita spánku. 150 sportovních režimů. Voděodolné do 10 ATM.

5 590
Doprava zdarma

O produktu: Amazfit T-Rex 2 Ember Black chytré hodinky

50147542

Úvod

Mimořádně odolné chytré hodinky Amazfit T-Rex 2 Ember Black najdou uplatnění zejména u milovníků outdoorových i indoorových sportů a aktivit, kardia nebo bodybuildingu. Jejich velkou předností je provoz při extrémně nízkých teplotách, sledování biologických funkcí a dvoufázové monitorování polohy s využitím pěti satelitních systémů s GPS navigací. Přístroj bez problémů zvládne i velmi nehostinné podmínky a překvapí svou voděodolností do 10 ATM. Oceníte tak 150 sportovních režimů včetně 15+ posilovacích cvičení s automatickým rozpoznáváním pohybu. To vše doplňuje moderní design zařízení, který podtrhne váš osobitý styl.

Hlavní vlastnosti:

  • dotykový HD AMOLED displej s tvrzeným sklem
  • vojenská certifikace a voděodolnost 10 ATM
  • komplexní monitoring zdraví a 150 sportovních režimů
  • monitoring spánku s rozpoznáním spánkových cyklů
  • fungují i při extrémně nízkých teplotách
  • vodotěsnost dle 100 m (10 ATM)
  • 2pásmové určování polohy s využitím 5 satelitních systémů a GPS navigací

Stylově robustní displej

HD AMOLED displej je čistý jako křišťál a umožní vám užít si divokou přírodu i nezkrotný městský mumraj prostřednictvím desítek ciferníků s odpovídajícími always-on displeji. Stáhněte si svůj oblíbený z aplikace Zepp. Můžete si dokonce nahrát svůj vlastní obrázek.


Vysoký stupeň voděodolnosti

Milovníky vodních sportů potěší hodinky vysokým stupňem voděodolnosti 10 ATM. To znamená, že vydrží ekvivalent tlaku vody 100 metrů. Amazfit T-Rex 2 odolá dešti, vysokému tempu vodních sportů i dovádění v mořských vlnách.

 

Provoz i při nízké teplotě

Amazfit T-Rex 2 jsou dostatečně odolné, aby mohly být provozovány i při extrémních teplotách, a to až -30°C. Tělo hodinek fyzicky odolá chladu a vy můžete nadále používat jejich funkce, přestože se podmínky zintenzivňují.


Profesionální a odolné

Hodinky Amazfit T-Rex 2 mají odolný a pevný tvar s výraznými úhly. Úspěšně prošly 15 vojenskými testy, takže s vámi hravě zdolají horké pouště, vlhké prostředí i třeskutý mráz.

 

Chytré rozpoznání silových cvičení

Pokud je fitness váš životní styl, oceníte funkci 15+ posilovacích cvičení a automatické rozpoznávání pohybu. Součástí přístroje je vlastní algoritmus pohybu, který vyhodnocuje specializovaná data, jako je maximální příjem kyslíku (VO2 Max), doba úplného zotavení, tréninková zátěž a tréninkový efekt.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.