Doplněk stravy

Activlab Collagen Beauty 30 kapslí

Značka: ACTIVLAB

ActivLab Collagen Beauty je doplněk stravy s vysoce kvalitním mořským kolagenem, kyselinou hyaluronovou + vitaminy A, C a biotinem pro krásu pleti.

159

Cena za 1 kus: 5,30 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Activlab Collagen Beauty 30 kapslí

50148348

Úvod

ActivLab Collagen Beauty je doplněk stravy s vysoce kvalitním mořským kolagenem, kyselinou hyaluronovou + vitaminy pro krásu pleti. Kolagen je strukturální protein přítomný v kůži, šlachách a kostech. Přípravek Collagen Beauty obsahuje hydrolyzovaný kolagen, který má mnohem jednodušší strukturu, díky které se snadno vstřebává. Komplex je doplněný o vitaminy a minerální látky, zvláště pak zinek, niacin a vitamin A, které přispívají k dobrému stavu pokožky. Vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu z dostupných peptidů a aminokyselin a díky svým antioxidačním vlastnostem chrání buňky před působením volných radikálů, které jsou zodpovědné za předčasné stárnutí pokožky.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje dobře vstřebatelný hydrolyzovaný kolagen + kyselinu hyaluronovou
  • zinek, biotin, niacin a vitamin A přispívají k dobrému stavu pokožky
  • vitaminy C a E pomáhají chránit buňky před oxidačním stresem

Složení

Hydrolyzovaný mořský kolagen z kůží ryb Tilapia a Basa, L-cystein, vitamíny (kyselina L-askorbová, D-alfa tokoferylacetát, nikotinamid, retinylacetát, D-biotin, riboflavin), minerální látky (diglycinát zinečnatý, oxid křemičitý, jodid draselný), protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin, hyaluronát sodný, kapsle (želatina, modifikovaný škrob, barvivo: uhličitan vápenatý). Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat stopy lepkusóji a mléka.


Použití

Užívejte 1x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.