Doplněk stravy

Valentis Versan Shots ampule 30x10 ml

Značka: VALENTIS

Valentis Versan shots ampule je doplněk stravy s obsahem hydrolyzovaného kolagenu, chondroitinu, glukosaminu a kyseliny hyaluronové doplněné vitaminy C a D. Vitamin C přispívá ke správné tvorbě kolagenu.

559
Ušetříte 16%

Původní cena:  665 Kč  ·  sleva 106 Kč

Cena za 1 kus: 18,63 Kč

Nejnižší cena před slevou: 665 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Valentis Versan Shots ampule 30x10 ml

50149727

Úvod

Výživa pro Vaše klouby. Přípravek Valentis Versan shots je lahodný nápoj v jednorázových ampulích, který obsahuje hydrolyzovaný kolagen, chondroitin, glukosamin, kyselinu hyaluronovou a vitaminy C a D. Klouby zajišťují pohyb, který patří mezi nejzákladnější lidské potřeby a je důležitým ukazatelem kvality života. Je proto důležité starat se o své klouby úpravou pracovního a oddechového režimu, přiměřeným zatěžováním kloubů sportem nebo cvičením a zásobováním kloubů výživnými látkami.

Hlavní složky:

  • kolagen tvoří základní stavební složku pojivových tkání, tj. chrupavek, kloubů, vazů a šlach, kůže, vlasů a nehtů, hydrolyzovaný kolagen je lépe stravitelný a využitelný pro organismus
  • glukosamin a chondroitin jsou základní stavební složky kloubní chrupavky a jiných pojivových tkání (kosti, vazy a šlachy)
  • kyselina hyaluronová tvoří jednu z hlavních složek mezibuněčné hmoty, má schopnost na sebe vázat velké množství vody a působí tak jako lubrikant
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, kůže, dásní a zubů, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem, snižuje míry únavy a vyčerpání
  • vitamin D3 přispívá k udržení zdravých kostí a správného fungování svalů

Výhody přípravku:

  • jednoduché užití – 1 ampule denně
  • tekutá forma s příjemnou chutí
  • bez potřeby zapíjení

Dávkování

Děti od 12 let a dospělí užívají 1 ampuli denně s jídlem. Před použitím protřepejte. Doporučená délka užívání jsou 2-3 měsíce.


Složení

Hydrolyzovaný kolagen 1000 mg, chondroitin sulfát 500 mg, glukosamin sulfát 250 mg, vitamin C 80 mg (100 % RVH), kyselina hyaluronová 25 mg, vitamin D3 5 µg (100 % RVH) v jedné ampuli (10 ml). RVH – referenční výživová hodnota.

Rozpouštědlo: voda 5350 mg, zvlhčovadlo: glycerol 2000 mg, hydrolyzovaný kolagen 1000 mg, chondroitin sulfát 555,6 mg, sladidlo: fruktóza 500 mg, glukosamin sulfát 250 mg, vitamin C (kyselina L-askorbová) 120 mg, regulátor kyselosti: E 330 kyselina citrónová 100 mg, ochucovadlo: přírodní pomerančová příchuť 34,9 mg, hyaluronát sodný 27,5 mg, konzervant: E 202 sorban sodný 20 mg, ochucovadlo: přírodní citrónová příchuť 13,9 mg, vitamin D (cholekalciferol) 5 µg v 10 ml.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou důležité pro vaše zdraví. Nevhodné pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.