Drogerie

Sodasan Tablety do myčky 25x20 g

Značka: SODASAN

Tablety do myčky Sodasan zbaví nádobí nečistot a mastnoty. Brání usazování vodního kamene. Obsahují přírodní složky bez syntetických ingrediencí. S citronovou vůní.

199
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sodasan Tablety do myčky 25x20 g

50148602

Úvod

Ekologické tablety do myčky Sodasan neobsahují fosfáty, enzymy, ani GMO. Jsou zcela bez syntetických složek. Poradí si s odolnou špínou a mastnotou. Zároveň brání usazování vodního kamene uvnitř myčky. Obsahují esenciální oleje z organického zemědělství, takže uvnitř spotřebiče zanechají jemnou vůni citrusů. Výsledkem je krásně čisté a lesklé nádobí.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňují nečistoty a mastnotu
  • předchází vzniku vodního kamene
  • obsahují přírodní ingredience

Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití: v případě nevolnosti kontaktujte toxikologické středisko nebo lékaře. Při kontaktu s pokožkou omyjte vodou a mýdlem. Při zasažení očí vyplachujte několik minut vodou. Pokud je to možné, vyjměte kontaktní čočky a dále vyplachujte.

Nepoužívejte na broušený křišťál, ručně malovaný porcelán a stříbrné příbory.


O značce

Značka Sodasan razí zodpovědný přístup při získávání surovin i při výrobě produktů. Specializují se na ekologickou kosmetiku a drogerii za dostupné ceny. Zakoupíte u nich čistě přírodní sortiment bez syntetických složek. Díky tomu se kosmetika a drogerie Sodasan po použití snadno rozloží a nezatěžuje životní prostředí. Zároveň nedráždí citlivé jedince se sklony k alergiím. Tyto výrobky neobsahují mikroplasty a pyšní se certifikáty Vegan a Cruelty Free. Provoz společnosti je CO2 neutrální.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.