Drogerie

Sodasan Regenerační sůl do myčky 2 kg

Značka: SODASAN

Regenerační sůl do myčky Sodasan prodlužuje životnost iontového výměníku ve spotřebiči, který ovlivňuje efektivitu mycího cyklu. Předchází tvorbě vodního kamene.

139
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sodasan Regenerační sůl do myčky 2 kg

50148603

Úvod

Regenerační sůl do myčky od Sodasan se postará o to, že váš spotřebič bude fungovat jako hodinky. Regeneruje iontový výměník (neboli změkčovač vody), který odstraňuje minerály z vody. Předchází tak nejen tvorbě vodního kamene, ale zároveň zvyšuje efektivitu mycího cyklu. Tvrdá voda totiž snižuje účinnost mycích prostředků. Jedná se o čistou mořskou sůl bez syntetických barviv a dalších přídavků.

Hlavní vlastnosti:

  • snadno biologicky odbouratelná
  • přispívá ke správné funkci změkčovače vody
  • zabraňuje usazování vodního kamene

Použití

Dávkujte podle návodu výrobce vaší myčky. Dávkovač soli udržujte dostatečné naplněný.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití: v případě nevolnosti kontaktujte toxikologické středisko nebo lékaře. Při kontaktu s pokožkou omyjte vodou a mýdlem. Při zasažení očí vyplachujte několik minut vodou. Pokud je to možné, vyjměte kontaktní čočky a dále vyplachujte.


O značce

Značka Sodasan razí zodpovědný přístup při získávání surovin i při výrobě produktů. Specializují se na ekologickou kosmetiku a drogerii za dostupné ceny. Zakoupíte u nich čistě přírodní sortiment bez syntetických složek. Díky tomu se kosmetika a drogerie Sodasan po použití snadno rozloží a nezatěžuje životní prostředí. Zároveň nedráždí citlivé jedince se sklony k alergiím. Tyto výrobky neobsahují mikroplasty a pyšní se certifikáty Vegan a Cruelty Free. Provoz společnosti je CO2 neutrální.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.