Drogerie

Sodasan Prášek do myčky 1 kg

Značka: SODASAN

Prášek do myčky Sodasan odstraní odolné nečistoty a mastnotu. Poradí si i se zaschlými zbytky nápojů a jídel. Vyrobený z přírodních složek, neobsahuje syntetické tenzidy.

199
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sodasan Prášek do myčky 1 kg

50148601

Úvod

Ekologický prášek do myčky od značky Sodasan zaschlé skvrny od jídla a pití, další odolné nečistoty i mastnotu. Přípravek je přírodní, neobsahuje syntetické tenzidy. Pro ten nejlepší efekt nezapomeňte používat také sůl a leštidlo od stejné značky, které zefektivňují mycí cyklus a zároveň chrání spotřebič před vodním kamenem. Obal vyrobený z recyklovaného papíru lze opět recyklovat.

Hlavní vlastnosti:

  • poradí si odolnými skvrnami (mastnota, zbytky jídla, rtěnka atd.)
  • vyrobený z přírodních ingrediencí
  • dodá nádobí lesk

Použití

Běžně znečištěné nádobí: 1 polévková lžíce (cca 15 g). Silně znečištěné nádobí: 2 polévkové lžíce (cca 30 g). Prášek vložte do dávkovací komory. Vhodné pro všechny domácí myčky nádobí.


Upozornění

Může způsobit vážné poškození očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevdechujte prach. Při vdechnutí zajistěte dostatečný přístup vzduchu. Při požití: v případě nevolnosti kontaktujte toxikologické středisko nebo lékaře. Při kontaktu s pokožkou omyjte vodou a mýdlem. Při zasažení očí vyplachujte několik minut vodou. Pokud je to možné, vyjměte kontaktní čočky a dále vyplachujte.

Nepoužívejte na mytí broušeného křišťálu, ručně malovaného porcelánu a stříbrných příborů.


O značce

Značka Sodasan razí zodpovědný přístup při získávání surovin i při výrobě produktů. Specializují se na ekologickou kosmetiku a drogerii za dostupné ceny. Zakoupíte u nich čistě přírodní sortiment bez syntetických složek. Díky tomu se kosmetika a drogerie Sodasan po použití snadno rozloží a nezatěžuje životní prostředí. Zároveň nedráždí citlivé jedince se sklony k alergiím. Tyto výrobky neobsahují mikroplasty a pyšní se certifikáty Vegan a Cruelty Free. Provoz společnosti je CO2 neutrální.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.