Kosmetika

KORFF Supreme Pro Hydratační pleťový krém s matujícím efektem 50 ml

Značka: KORFF
Produktová řada: Supreme Pro

KORFF Supreme Pro Hydratační pleťový krém s matujícím efektem a obsahem kyseliny hyaluronové, niacinamidu a aminokyselin zpevňuje kontury pleti, redukuje její lesk a vyhlazuje vrásky.

1 510
Ušetříte 20%

Původní cena:  1 890 Kč  ·  sleva 380 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1890 Kč

Doprava zdarma

O produktu: KORFF Supreme Pro Hydratační pleťový krém s matujícím efektem 50 ml

50149652

Úvod

Trápí vás povadlé kontury a lesklý vzhled pleti? Už nemusí. Hydratační pleťový krém s matujícím efektem KORFF Supreme Pro je speciálně určen k nápravě těchto neduhů. Jeho základem je hydratující kyselina hyaluronová, niacinamid a aminokyselina, které sjednocují vzhled pleti, podporují její obnovu, zpevňují ji a vyhlazují vrásky. Další užitečnou ingrediencí je zinek, který redukuje nežádoucí maz a případný vznik nedokonalostí. Krém je vhodný k přípravě pokožky na kosmetické dermatologické nebo neinvazivní chirurgické zákroky a udržení výsledků v průběhu času.

Hlavní vlastnosti:

  • zpevňuje pleť a vyhlazuje vrásky
  • zmírňuje nadměrný lesk pleti
  • vhodný k přípravě pokožky na estetické zákroky


Složení

Kyselina hyaluronová, niacinamid a aminokyselina, zinek.


Použití

Aplikujte ráno a večer na dokonale vyčištěnou a suchou pleť obličeje a rozetřete produkt krouživými pohyby až do úplného vstřebání.


O značce

TECHNOLOGIE – CITLIVOST – INOVACE. Značka KORFF dosáhla úspěchu u klientů především díky své vysoké kvalitě a farmaceutickým technologiím, respektujícím dobrý stav pokožky. Při přípravků značky je kladen důraz nejen na kvalitu, ale také na přísně střežené technologické procesy, které zaručují dlouhodobé účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.