Potraviny a nápoje

Bombus Low Sugar Vanilla & chocolate tyčinka 40 g

Značka: BOMBUS
Produktová řada: Low Sugar

Bombus Low Sugar Vanilla & chocolate tyčinka s lahodonou vanilkovou příchutí kombinované s maltitolovou čokoládou. Má vysoký obsah vlákniny, a tak rychle zasytí.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks vybraných produktů značky Bombus v libovolné kombinaci získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
29

Cena za 100 g: 72,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Bombus Low Sugar Vanilla & chocolate tyčinka 40 g

50149024

Úvod

Revoluční ovesná tyčinka s delikátní příchutí vanilky a maltitolové čokolády. Bombus Low Sugar Vanilla & chocolate tyčinka v sobě ukrývá bezlepkový oves a vysoké množství vlákniny, a tak vás skvěle zasytí během dne a dodá vám potřebnou energii. 

Hlavní vlastnosti:

  • ovesná tyčinka s příchutí vanilky a maltitolové čokolády
  • vysoký podíl vlákniny
  • bez lepku a palmového oleje

Složení

Bezlepkový oves 46 % (ovesná mouka, vločky), fruktooligosacharidy (rozpustná vláknina), mléčná čokoláda se sladidlem 23 %* (sladidlo: maltitol, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: slunečnicový lecitin, aroma), emulgátor: slunečnicový lecitin, přírodní aroma, vanilkový extrakt 0,01 %, arašídy. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Doporučená denní dávka 1 tyčinka. *min. obsah kakaové sušiny 42 %.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.