Potraviny a nápoje

Chimpanzee Energy Bar Chocolate espresso tyčinka 55 g

Značka: CHIMPANZEE

Chimpanzee Energy Bar Chocolate espresso tyčinka vám dodá potřebnou energii před sportovní aktivitou, v jejím průběhu, ale i po ní. S kvalitní belgickou  čokoládou a kávovou pastou bez kofeinu.

39

Cena za 100 g: 70,91 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Chimpanzee Energy Bar Chocolate espresso tyčinka 55 g

50149034

Úvod

Potřebný zdroj energie v podobě lahodné křupavé tyčinky Chimpanzee Energy Bar Chocolate espresso s příchutí 55% belgické čokolády a kávové pasty bez kofeinu. Můžete si ji vychutnat před sportovní aktivitou, v jejím průběhu, ale i po ní. Ať už je vaší vášní běh, silový tréning nebo kolektivní sporty a cvičení, tato energitická tyčinka vždycky splní svůj účel. Pomůže vám zlepšit fyzický výkon, a ještě si na ní pochutnáte! V receptuře se nachází BIO a udržitelně vypěstovaný palmový tuk, který dobře funguje v teplém i studeném počasí a udržuje tyčinku stále měkkou a vláčnou. Vhodné pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • pohotový zdroj energie
  • vhodná před, po i po sportovní aktivitě
  • s příchutí 55% belgické čokolády a kávové pasty bez kofeinu

Složení

Sójová směs 22 % (sójová mouka, sójový proteinový izolát), rýžový sirup, rýžový crispies, kakaový (rýžová mouka, cukr, glukózový sirup, kakaový prášek 4 %, ječný sladový výtažek, sůl), ovesné vločky, čokoláda* 8 % (kakaová hmota 46 %, cukr, kakaové máslo, emugátor: sójový lecitin), melasa, rostlinný tuk (palmový, shea), pasta ledový kaštan (kaštany 17 %, cukr, glukózový a fruktózový sirup, kakaový prášek, zahušťovadlo: karagenan, aroma), kakaový prášek 2 %, zvlhčovadlo: glycerin, třtinový cukr, aroma káva.*kakao: obsah min. 55 % Alergeny jsou vyznačeny tučným písmem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.