Ostatní příkrmy

Hami Mléčná kaše krupicová banánová s hruškou 225 g

Značka: HAMI

Hami Mléčná kaše krupicová banánová s hruškou pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce skvěle chutná a dobře se rozpouští.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Hami Mléčná kaše krupicová banánová s hruškou 225 g

50147456

Úvod

Obilno-mléčná kaše pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce je skvělou snídaní či večeří pro vašeho drobečka. Hami Mléčná kaše krupicová s banánem a hruškou je vyrobena z kvalitních a přísně kontrolovaných obilnin, které pro malé neposedy představují přirozený zdroj energie pro další den plný objevů. Obsahuje mléko přizpůsobené pro malá bříška + vitamín D a vápník pro normální vývoj kostí. Co ve složení kaše určitě nenajdete, to jsou konzervanty a umělá barviva, jak udává zákon.

Hlavní vlastnosti:

  • přirozený zdroj energie
  • obsahuje vybrané a kontrolované obilniny
  • skvěle chutná a dobře se rozpouští
  • obsahuje pečlivě vybrané mléko
  • obsahuje vitamín D a vápník pro normální růst a vývoj kostí*
  • bez konzervantů a barviv*
  • kojenecká kvalita

*Dle požadavků legislativy.


Složení

Pšenicná krupice 37,8 %, sušené odtučněné mléko 22,4 %, demineralizovaná syrovátka (z mléka), cukr, rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové,  kokosový), banánové vločky 4,5 %, jablečný prášek 3 %, hruškové vločky (sušené hrušky, rýžová mouka) 1 %, minerální látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), maltodextrin - z brambor, vitamíny (kyselina L-askorbová - vit. C, DL-α-tokoferylacetát - vit. E, retinylacetát - vit. A,
cholekalciferol - vit. D, D-biotin, thiamin mononitrát - vit. B1, pyridoxin hydrochlorid - vit. B1).Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Použití

1. Na talíř nebo do misky vlijte 160 ml převařené pitné vody pro kojence zchlazené na 50 °C.
2. Za stálého míchání (šlehání vidličkou) přidejte 4-5 polévkových lžic (celkem 40 g) kaše Hami. Hustotu kaše můžete dle potřeby upravit přidáním vody či prášku.
3. Důkladné promíchejte a nechte chvíli ustát. Na přípravu použijte vždy jen suchou lžíci. Kaši připravujte a podávejte vždy čerstvou. Nedojedenou porci už znovu nepodávejte, zlikvidujte ji. Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu.


Upozornění

Hami mléčná kaše krupicová banánová s hruškou je obilný příkrm určený pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce. Potravina má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte, není náhradou mateřského ani kojeneckého mléka. Dohlédněte na hygienu ústní dutiny v období růstu prvních zoubků, především před spaním. Jedna porce kaše denně v rámci pestré a vyvážené stravy dítěte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.