Kosmetika

Dado Sens Hypersenzitivní pudr Transparent 9 g

Značka: DADO SENS

Hypersenzitivní pudr Transparent od značky Dado Sens redukuje lesk, zmatňuje pleť a dodává tváři sametově hebký vzhled. Obsahuje minerální barevné pigmenty.

495
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dado Sens Hypersenzitivní pudr Transparent 9 g

50148961

Úvod

Hypersenzitivní pudr Transparent od značky Dado Sens redukuje lesk, zmatňuje pleť a dodává tváři sametově hebký vzhled. Nenarušuje přirozenou ochrannou bariéru pleti. Má příjemnou texturu, snadno se roztírá a nezanechává mapy. Obsahuje minerální pigmenty, které zajišťují přirozený vzhled. Můžete jej použít i na citlivou, namáhanou a podrážděnou pokožku. Dermatologicky testován.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje lesk a zmatňuje
  • obsahuje minerální pigmenty
  • zanechává sametově hladká vzhled

Složení

Komplex ingrediencí Defensil Plus (ze semen černého rybízu, extraktu ze balonovce a koncentrátu ze slunečnicového oleje) – posiluje ochrannou bariéru pokožky, mírní podráždění, zlepšuje elasticitu, bambucké máslo – vyživuje pokožku a chrání ji před vysoušením, minerální barevné pigmenty – zajišťují rovnoměrné krytí. Ideální pro velmi citlivou pleť náchylnou k zarudnutí.


O značce

Společnost Dado Sens patří mezi tzv. Clean Beauty značky. Kromě toho, že jsou jejich produkty z přírodních složek vyrobené s ohledem na životní prostředí a udržitelnost, pyšní se také statusem dermokosmetiky. Vyhovují proto i osobám s citlivou či problematickou pokožkou. Netestují na zvířatech a většinu jejich produktů mohou používat vegani. Vysokou kvalitu výrobků Dado Sens dokládají četné certifikáty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.