Ostatní

Palsar7 Masážní váleček a destička Guasha zelený

Značka: PALSAR7

Palsar7 Masážní váleček a destička Guasha jsou vyrobeny ze zeleného xiuayn jadeitu, který vám pomůže vytvořit rituál péče o pleť k uchování její svěžesti a krásy.

649
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Palsar7 Masážní váleček a destička Guasha zelený

50149745

Úvod

Palsar7 Masážní váleček a destička Guasha jsou vyrobeny ze zeleného xiuayn jadeitu, posvátného kamene z Dálného Východu, který vám pomůže vytvořit rituál péče o pleť k uchování její svěžesti a krásy. Produkty PALSAR7 obdržíte ve stylové elegantní krabičce se stuhou, jsou tak rovněž ideálním dárkem! 

Masážní váleček na obličej

Každodenní masáž obličeje podporuje absorpci vaší oblíbené pečující kosmetiky – krému, séra, oleje i masky, aby jejich účinky byly intenzivnější. Masážní váleček však lze použít i samostatně bez jakéhokoliv podkladu. Jeho chladivé účinky příznivě působí proti váčkům a kruhům pod očima. Masáž obličeje stimuluje cirkulaci v pokožce, a pomáhá tak vylučování toxinů a přebytečné tekutiny z obličeje a vyrovnává tón pleti. Odstraňuje svalové napětí kolem čelistí a přispívá k vyhlazení obličeje. Masážní váleček je vhodný i pro citlivou či problematickou pleť. 

Masážní destička – masáž obličeje i těla

Guasha je masážní metoda čínské medicíny, která pomáhá odplavovat z těla usazené toxiny, vyhlazovat vrásky a zpevňovat obličejové kontury. Obličejová guasha je výbornou alternativou kosmetických procedur jako je facelifting, intradermální injekce nebo botulotoxinové výplně vrásek. Výsledkem masáže pomocí destičky ze zeleného xiuyan jadeitu je prohřátí obličeje (případně celého těla), sjednocení tónu pleti, uvolnění napětí a vylepšení celkového vzhledu obličeje. Masáž Guasha je vhodná i masáži svalových uzlů celého těla.


Použití

Masážní váleček a destička Guasha: Doporučujeme masírovat pleť každé ráno i večer. Masážní váleček lze použít v kombinaci s pečující kosmetikou nebo i samostatně. Větší váleček slouží k masáži větších ploch obličeje čela, tváře a krku. Menší váleček se pak hodí na masáž hůře dostupných partií obličeje jako jsou oční víčka, nos či rty.

Masážní destička Guasha: Destičku je nutné používat s pečující kosmetikou, nedoporučuje se používat samostatně bez jakéhokoliv podkladu. Jako podklad použijte pleťový krém, olej, masku nebo sérum. Masírujte obličej i celé tělo hranou kamene tak, aby za sebou zanechávala mírně načervenalé cestičky – jedná se o známku aktivace pleti. Masáž Guasha se doporučuje používat nanejvýš 3x týdně, destička není určena ke každodenní masáži. Nedoporučuje se pro masáž aknózní pleti.

Údržba masážního válečku a destičky

Na čištění nepoužívejte horkou vodu ani žádná chemická čistidla. Ideálně očistěte jen pomocí navlhčeného hadříku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.