Ostatní

Palsar7 Galvanická žehlička na obličej 5v1

Značka: PALSAR7

Palsar7 Galvanická žehlička na obličej 5v1 čistí pleť do hloubky, osvěžuje ji a vyhlazuje. Poskytuje teplé čištění pleti, fototerapii, lifting za tepla a mód pro péči o oči.

1 150
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Palsar7 Galvanická žehlička na obličej 5v1

50149748

Úvod

Tato multifunkční galvanická masážní žehlička čistí pleť do hloubky, osvěžuje ji a vyhlazuje. Její součástí jsou 4 hlavní funkční módy, kterými jsou: Teplé čištění pleti, fototerapie, zahřívání pleti a mód pro péči o oči. Produkty PALSAR7 obdržíte ve stylové elegantní krabičce se stuhou, jsou tak rovněž ideálním dárkem! 

Účinky multifunkční masážní žehličky

  • Pozitivní a negativní ionty: Kladné a záporné ionty se přitahují díky čemuž žehlička vytahuje nečistoty usazené hluboko v pórech. Díky importu iontů do složení kosmetických produktů napomáhá žehlička k osmóze pokožky.
  • Lifting za tepla: Teplá masáž může zvýšit vstřebávání aktivních látek a napnout strukturu pokožky. Mikro vibrace: Žehlička využívá mechanické vibrace a elektrickou stimulaci k tomu, aby pomohla pleti stát se pružnější.
  • Červené LED světlo: Červené světlo o vlnové délce 640-650 nm proniká hluboko do škáry a stimuluje nový kolagen a elastin, tím redukuje vrásky a pokožku omlazuje.
  • Modré LED světlo: modré světlo proniká pokožkou, pomáhá ji stimulovat a podporuje syntézu kolagenu. Pokožka září a je na pohled pružnější.

Funkční módy žehličky

  • Warm clean – mód teplého čištění pleti tento mód dokáže efektivně odstranit nečistoty z ucpaných pórů a rozzářit vaši pokožku
  • Phototherapy – mód fototerapie se používá v kombinaci s pleťovým tonikem, krémem či esencí, napomáhá hydrataci pokožky a zjemňuje mírné vrásky, díky čemuž zanechává pleť omlazenou, vyživuje pleť do hloubky a pomáhá udržet její elasticitu
  • Skin lifting – mód zahřívání pleti se používá s pleťovou maskou, udržuje pleť pružnou a pevnou
  • Eye care – mód pro péči o oči pomáhá absorbovat krém nebo esenci na oči

Ráno: probuďte svou pleť a připravte ji k nalíčení

Vyčistěte pokožku, aplikujte tonikum, esenci nebo mléko a použijte mód Phototherapy

Večer: Zvyšte vstřebávání, udržte pleť hydratovanou a obnovenou

  • hluboce a efektivně vyčistěte pleť pomocí módu Warm clean
  • opláchněte pokožku, aplikujte tonikum, případně esenci a použijte mód Phototherapy
  • aplikujte na obličej pleťovou masku a použijte mód Skin lifting

Složení

Balení obsahuje: 1x Palsar7 Galvanickou žehličku na obličej 5v1, 1x USB kabel, 1x uživatelskou příručku.


Použití

  • Aby všechny módy fungovaly správně, je třeba aby přístroj vytvářel obvod s vaším tělem. Proto se musíte prsty dotýkat obou postranních stříbrných proužků na rukojeti kartáčku a hlavice žehličky se musí dotýkat ošetřované části vaší pleti.
  • Zařízení se automaticky nevypne, učiňte tak po dokončení používání. Zařízení nepoužívejte během nabíjení baterie.
  • Po použití vyčistěte hlavici zařízení, aby byla zachována jeho kvalita. K vyčištění použijte ručník nebo ubrousky. Nečistěte kovovými nástroji. Před čištěním nezapomeňte přístroj vypnout.
  • Zařízení nenamáčejte, neponořujte a uchovejte v suchu.

Upozornění

Před prvním použitím si důkladně přečtěte instrukce k použití. V těhotenství nebo pokud jste podstoupila plastickou operaci, konzultujte použití přístroje se svým lékařem. Pacienti s elektronickými zdravotnickými prostředky, zejména pacienti s kardiostimulátory, by měli produkt používat se zvýšenou opatrností. Pokud chcete zařízení použít v okolí zubní protézy, dbejte zvýšené opatrnosti. Nepoužívejte na oční víčka, ohryzek a klouby. Nepoužívejte nadměrně často a dlouho. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.