Kosmetika

skinexpert BY DR.MAX Q10 Oční krém 15 ml

Produktová řada: Skinexpert Q10
5.0

Oční krém skinexpert BY DR.MAX Q10 se rychle vstřebává a rozjasní oční okolí. Složení anti-age krému je obohacené o aktivní složky, které vyhlazují pokožku a pomáhají zlepšit hydrataci.

219
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: skinexpert BY DR.MAX Q10 Oční krém 15 ml

50149171

  • Potřeba pleti: hydratace, rozjasnění, zpomalení projevů únavy.
  • Výsledek: pleť je rozjasněná, kruhy i váčky pod očima jsou méně viditelné.
  • Typ pleti: všechny typy pleti.
  • Klíčové složky: koenzym Q10, LOOK Oléoactif®, vitamin E.
  • Textura: lehký krém.
  • Způsob použití: aplikujte každé ráno nebo večer na vyčištěnou pleť očního okolí.
Skinexpert by Dr. Max Q10. Oční krém pro pleť nabitou energií. Vitamin E. LOOK Oléoactif.

Dopřejte své pleti rozjasňující a revitalizační rituál. Řada Q10 v sobě spojuje osvědčené účinné složky, jako je koenzym Q10, a vzácné rostlinné extrakty. Koenzym Q10 působí jako antioxidant, eliminuje tvorbu pigmentových skvrn a společně s dalšími patentovanými složkami pomáhá omezovat vznik jemných vrásek a linek. Lehký oční krém je doplněn o patentovaný komplex LOOK Oléoactif® a antioxidant vitamin E.

Hlavní účinné složky očního krému

Koenzym Q10

Antioxidant, který se přirozeně nachází v organismu a jehož množství s věkem klesá. Pomáhá chránit pleť před oxidačním stresem a podporuje její jemnost.

+ LOOK Oléoactif®

Je klinicky prokázáno1, že LOOK Oléoactif® viditelně redukuje tmavé kruhy a váčky pod očima, minimalizuje známky únavy i stárnutí, a pleť je tak jasnější a svěžejší.

+ Vitamin E

Posiluje kožní bariéru, hydratuje pokožku do hloubky a má silné antioxidační vlastnosti. Významně také chrání pleť např. volnými radikály.

Jak krém správně aplikovat

Jak oční krém skinexpert BY DR.MAX Q10 správně aplikovat

Oční krém Q10 má příjemně lehkou konsistenci a rychle a snadno se vstřebává. Stačí ho pomocí špiček prsteníčků jemně vklepat do vyčištěného očního okolí.

TIP: Oční krém můžete pro ještě viditelnější výsledky používat ráno i večer, je tedy ideálním doplňkem jak k dennímu krému Q10, tak i k noční péči Q10.

Zaměřeno na jemnou a zářivou pleť

Stárnutí pleti je nevyhnutelným přirozeným procesem. Je důsledkem kombinací různých vnějších a vnitřních faktorů, jako jsou věk, dědičné dispozice, stres, zdravotní stav nebo životní styl. Proto byla vyvinuta exkluzivní kosmetická řada Q10 zaměřená na intenzivní hydrataci, vypnutí pleti a zjemnění vrásek.

Složení je obohacené o koenzym Q10, aktivní ingredience bakuchiol, HydrosellaTM, KalparianeTM, LOOK Oléoactif®, kyselinu hyaluronovou a další prospěšné extrakty a oleje.

Vyzkoušejte kompletní péči Q10 a nechte díky dennímu krému, nočnímu krému a olejovému séru svou pleť dokonale zazářit.

Skinexpert by Dr. Max Q10. Koenzym Q 10, akuchiol, Hydrosella TM, Kalpariane TM, + LOOK Oléoactif®

1Studie: LOOK Oléoactif®


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.