Kosmetika

skinexpert BY DR.MAX Q10 Denní krém 50 ml

Produktová řada: Skinexpert Q10

Denní krém skinexpert BY DR.MAX Q10 má lehkou gelovou konzistenci, která se rychle vstřebává do pleti, podporuje její pružnost a pevnost a pomáhá zlepšit hydrataci, aby byla ještě zářivější!

289
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: skinexpert BY DR.MAX Q10 Denní krém 50 ml

50149169

  • Potřeba pleti: hydratace, rozjasnění, zpomalení projevů stárnutí.
  • Výsledek: pleť je hydratovaná, rozzářená a pružná.
  • Typ pleti: všechny typy pleti.
  • Klíčové složky: koenzym Q10, HydrosellaTM a KalparianeTM.
  • Textura: gelový krém.
  • Způsob použití: aplikujte každé ráno na vyčištěnou pleť. Vhodný i jako báze pod make-up.
Skinexpert by Dr. Max Q10. Denní krém pro pleť nabitou energií. HydrosellaTM, KalparianeTM.

Dopřejte své pleti rozjasňující a revitalizační rituál. Řada Q10 v sobě spojuje osvědčené účinné složky, jako je koenzym Q10, a vzácné rostlinné extrakty. Koenzym Q10 působí jako antioxidant, eliminuje tvorbu pigmentových skvrn a společně s dalšími patentovanými složkami pomáhá omezovat vznik jemných vrásek a linek. Gelový denní krém je doplněn o patentovaný komplex KalparianeTM a HydrosellaTM.

Hlavní účinné složky denního krému

Koenzym Q10

Antioxidant, který se přirozeně nachází v organismu a jehož množství s věkem klesá. Pomáhá chránit pleť před oxidačním stresem a podporuje její jemnost.

+ HydrosellaTM

Organický rostlinný extrakt z ibišku súdánského (Hibiscus sabdariffa) pomáhá obnovovat hydrataci. Podle klinických studií1 poskytuje HydrosellaTM okamžitý hydratační účinek pleti až na 72 hodin po jednorázové aplikaci a má pozitivní vliv i na dlouhodobou hydrataci.

+ KalparianeTM

Extrakt z řasy čepelatky jedlé (Alaria esculenta) pomáhá pleti udržovat si svůj mladistvý vzhled. Je klinicky prokázáno², že KalparianeTM zabraňuje degradaci elastinu a stimuluje syntézu kolagenu a kyseliny hyaluronové v pokožce.

Jak krém správně aplikovat

Jak denní krém skinexpert BY DR.MAX Q10 správně aplikovat

Vaše pleť může být dokonale svěží a hydratovaná. Každé ráno naneste na vyčištěnou pleť dostatečné množství denního krému Q10 a krouživými pohyby ho vmasírujte do pokožky, aby se vstřebal.

TIP: Pro ještě viditelnější výsledky doporučujeme kombinovat s očním krémem Q10, který pomáhá redukovat tmavé kruhy a jemné linky. Malé množství krému naneste na oblast kolem očí a jemně ho vklepávejte konečky prstů, aby se vstřebal.

Zaměřeno na jemnou a zářivou pleť

Stárnutí pleti je nevyhnutelným přirozeným procesem. Je důsledkem kombinací různých vnějších a vnitřních faktorů, jako jsou věk, dědičné dispozice, stres, zdravotní stav nebo životní styl. Proto byla vyvinuta exkluzivní kosmetická řada Q10 zaměřená na intenzivní hydrataci, vypnutí pleti a zjemnění vrásek.

Složení je obohacené o koenzym Q10, aktivní ingredience bakuchiol, HydrosellaTM, KalparianeTM, LOOK Oléoactif®, kyselinu hyaluronovou a další prospěšné extrakty a oleje.

Vyzkoušejte kompletní péči Q10 a nechte díky nočnímu krému, očnímu krému a olejovému séru svou pleť dokonale zazářit.

Skinexpert by Dr. Max Q10. Koenzym Q 10, Bakuchiol, Hydrosella TM, Kalpariane TM, + LOOK Oléoactif®

1Studie: Hydrosella™ Osmo-hydration to fight against dry skin

² Studie: Kalpariane®– Energy & Wrinkle filler


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.