Drogerie

Sonett Prací prášek 1,2 kg

Značka: SONETT

Prací prášek od značky Sonett dokonale odstraňuje odolné skvrny a zároveň udržuje sytost barev a stálost vláken. 100% biologicky odbouratelné složení.

Velikost balení
299
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sonett Prací prášek 1,2 kg

50149070

Úvod

Prací prášek od značky Sonett dokonale odstraňuje odolné skvrny a zároveň udržuje sytost barev a stálost vláken. Můžete ho použít na všechny textilie z bavlny, lnu, konopí a textilní směsi. Zanechává příjemnou vůni svěžesti a čistoty. Obsahuje přírodní složky jako rostlinné mýdlo z rostlinných olejů. Obsažená soda a ortokřemičitan posilují svou zásaditostí mycí louh a podporují uvolňování mastnoty. Suroviny použité při výrobě pocházejí z BIO dynamického nebo ekologického zemědělství či volného sběru. Přípravek je snadno biologicky odbouratelný a díky tomu podporuje udržitelnost v domácnosti. Účinkuje při teplotách 40-95 °C.

Hlavní vlastnosti:

  • šetrně odstraňuje nečistoty
  • udržuje sytost barev a stálost vláken
  • 100% biologicky odbouratelný

Použití

Dávkování: na 4,5 kg prádla při praní v pračce – měkká voda: 50-90 ml, středně tvrdá voda: 50-90 ml + 30 ml změkčovadla, tvrdá voda: 50-90 ml + 60 ml změkčovadla. Účinky mýdlových pracích prostředků se mohou plně rozvinout pouze v měkké vodě, z toho důvodu je nutné přidat změkčovadlo ke každému praní. Nevhodný pro vlnu, hedvábí a mikrovlákna.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.