Drogerie

Sonett Prostředek na vodní kámen 1 l

Značka: SONETT

Prostředek na vodní kámen od značky Sonett dokonale odstraňuje odolné usazeniny a zanechává dokonale čisté a zářivé povrchy. 100% biologicky odbouratelné složení.

135
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sonett Prostředek na vodní kámen 1 l

50149074

Úvod

Prostředek na vodní kámen od značky Sonett dokonale odstraňuje odolné usazeniny a zanechává dokonale čisté a zářivé povrchy. Odstraňuje vodní kámen z koupelen, praček, konvic atd. Můžete jej použít na všechny druhy povrchů, které jsou odolné vůči kyselinám. Obsahuje kyselinu citronovou. Suroviny použité při výrobě pocházejí z BIO dynamického nebo ekologického zemědělství či volného sběru. Přípravek je snadno biologicky odbouratelný a díky tomu podporuje udržitelnost v domácnosti. 

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale odstraňuje usazeniny
  • zanechává čisté a zářivé povrchy
  • 100% biologicky odbouratelný

Použití

Koupelna: naneste na čištěnou plochu, po 5-10 min. působení opláchněte vodou. Kávovar: 200 ml prostředku na 800 ml vody nalijte do zásobníku. Řiďte se pokyny výrobce kávovaru. Pračky, myčky: nalijte 1 l přípravku do zásobníku. Nechte proběhnout na prázdno program na 60 °C.


Upozornění

Nebezpečné látky: kyselina citronová, ethanol. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice/ochranné brýle/obličejový štít. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Odstraňte obsah/obal podle místních předpisů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.