Drogerie

Sonett Přípravek na škrobení a žehlení 0,5 l

Značka: SONETT

Přípravek na škrobení a žehlení od značky Sonett usnadňuje žehlení. Pečuje o všechny textilie vyrobené z bavlny, lnu, konopí a tkaninových směsí. Přírodní složení.

Velikost balení
99
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sonett Přípravek na škrobení a žehlení 0,5 l

50149075

Úvod

Přípravek na škrobení a žehlení od značky Sonett usnadňuje žehlení. Pečuje o všechny textilie vyrobené z bavlny, lnu, konopí a tkaninových směsí. Oděvy poté zůstávají bez záhybů, odpuzují nečistoty a zachovávají si tvar po delší dobu. Suroviny použité při výrobě pocházejí z BIO dynamického nebo ekologického zemědělství či volného sběru. Přípravek je snadno biologicky odbouratelný a díky tomu podporuje udržitelnost v domácnosti. 

Hlavní vlastnosti:

  • usnadňuje žehlení
  • udržuje tvar i barvu oblečení
  • 100% biologicky odbouratelný

Použití

Před použitím protřepejte. Nastříkejte na oděv ze vzdálenosti cca 20 cm. Nepoužívejte funkci napařování žehličky. V případě ucpání pumpičky, propláchněte teplou vodou.


Upozornění

Nevhodné pro hedvábí, umělé hedvábí a jiná umělá vlákna. Používejte v dobře větraných prostorech. Aerosol se nesmí inhalovat. Uchovejte v suchu a v uzavřeném obalu. Skladujte mimo dosah dětí. Při náhodném požití vyhledejte lékaře a předložte tento obal. Hořlavý.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.