Drogerie

Sonett Tekuté mýdlo na skvrny 1 l

Značka: SONETT

Tekuté mýdlo na skvrny od značky Sonett dokonale odstraňuje odolné nečistoty od ovoce, trávy, tuku, inkoustu nebo krve. 100% biologicky odbouratelný prostředek.

269
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sonett Tekuté mýdlo na skvrny 1 l

50149094

Úvod

Tekuté mýdlo na skvrny od značky Sonett dokonale odstraňuje odolné nečistoty od ovoce, trávy, tuku, inkoustu nebo krve. Nenarušuje strukturu tkanin, udržuje jejich stálý tvar. Obsahuje složky na přírodní bázi. Žlučové mýdlo vyrobené z řepkového a olivového oleje s cukrovým činidlem a deriváty kokosového oleje aktivně rozpouští nečistoty. S velmi odolnými skvrnami si poradí hovězí žluč. Olej z pomerančové kůry poté zintenzivňuje výsledek mytí. Tento přípravek je 100% biologicky odbouratelný a díky tomu podporuje udržitelnost v domácnosti.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale rozpouští nečistoty
  • 100% biologicky odbouratelné
  • obsahuje přírodní složky

Použití

Dávkování: 20-30 ml přípravku přidejte k prádlu do pračky. Aplikuje se přímo na skvrny. Prostředek účinkuje při teplotách od 30 °C do 60 °C. Používejte jej pouze na bílé a stálobarevné prádlo (stálost barvy nejprve otestujte na malém a nenápadném kousku oblečení). 


Upozornění

Uchovejte v suchu a v uzavřeném obalu. Skladujte mimo dosah dětí. Při náhodném požití vyhledejte lékaře a předložte tento obal.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.