Drogerie

Sonett Tuhé mýdlo na skvrny 100 g

Značka: SONETT

Tekuté mýdlo na skvrny od značky Sonett dokonale odstraňuje odolné nečistoty od ovoce, trávy, tuku, inkoustu nebo krve. Je vhodné na bílé i barevné prádlo.

69
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sonett Tuhé mýdlo na skvrny 100 g

50149103

Úvod

Tekuté mýdlo na skvrny od značky Sonett dokonale odstraňuje odolné nečistoty od ovoce, trávy, tuku, inkoustu nebo krve. Můžete jej použít na bílé i barevné prádlo. Nenarušuje strukturu tkanin, udržuje jejich stálý tvar. Obsahuje složky na přírodní bázi. Ve žlučovém mýdle se nachází tuky, které aktivně rozpouštějí nečistoty. Hovězí žluč si poradí i s velmi odolnými skvrnami. Tento přípravek je 100% biologicky odbouratelný a díky tomu podporuje udržitelnost v domácnosti.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale rozpouští nečistoty
  • 100% biologicky odbouratelné
  • obsahuje přírodní složky

Použití

Navlhčené mýdlo aplikujte přímo na skvrnu, nechte působit a poté opláchněte. V případě potřeby proces opakujte. Mýdlo je při použití mírně zásadité. Možné zelené chlorofylové zabarvení kousků mýdla nemá vliv na jeho účinnost.


Upozornění

Pouze k vnějšímu použití. Uchovejte v suchu a uzavřeném obalu. Skladujte mimo dosah dětí. Při náhodném požití vyhledejte lékaře a předložte tento obal.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.