Drogerie

Sonett Změkčovač vody - Náplň 1 kg

Značka: SONETT

Sonett změkčovač vody je vhodným doplňkem k pracímu prostředku. Zvyšuje účinnost pracího prášku v oblastech s tvrdou vodou. 100% biologicky odbouratelný.

165
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sonett Změkčovač vody - Náplň 1 kg

50149108

Úvod

Sonett změkčovač vody je vhodným doplňkem k pracímu prostředku. Zvyšuje účinnost pracího prášku v oblastech s tvrdou vodou. Změkčovač funguje na principu iontové výměny. Zachytává ionty vápníku a hořčíku způsobující tvrdost vody. Díky tomu vytváří optimální prostředí pro působení mýdla. Přípravek je navíc 100% biologicky odbouratelný a díky tomu podporuje udržitelnost v domácnosti.

Hlavní vlastnosti:

  • vychytává ionty vápníku a hořčíku
  • zvyšuje účinnost pracího prostředku
  • 100% biologicky odbouratelné složení

Použití

Na 4,5 kg prádla a středně tvrdou vodu dávkujte 30 ml změkčovače k pracímu prášku. Při tvrdé vodě dávkujte 50ml k pracímu prášku nebo 40 ml k tekutému pracímu prostředku. Při velmi tvrdé vodě vložte 70 ml k pracímu prášku nebo 60 ml k tekutému pracímu prostředku. Nejlepšího výsledku dosáhnete v kombinaci s pracím práškem nebo tekutým pracím prostředkem od Sonett.


Upozornění

Obsahuje uhličitan sodný. Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Odstraňte obsah/obal podle místních předpisů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.