Kosmetika

Purity Vision Ajurvédská koupelová sůl 500 g

Ajurvédská koupelová sůl Purity Vision s minerály regeneruje a tonizuje pleť. Ideální na relaxační koupele. Je vhodná pro všechny typy pokožky, včetně problematické.

109
Ušetříte 22%

Původní cena:  139 Kč  ·  sleva 30 Kč

Nejnižší cena před slevou: 139 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision Ajurvédská koupelová sůl 500 g

50149110

Úvod

Ajurvédskou koupelovou sůl od Purity Vision si oblíbíte pro relaxační chvilky v koupelně po náročném dni. Vulkanická sůl Kala namak příjemně uvolní vaše tělo a mysl. Je bohatá na minerály, jako jsou hořčík, železo, vápník, sirné sloučeniny a další. Koupel v ajurvédské soli revitalizuje a regeneruje pokožku. Vyhovuje i pokožce náchylné na alergie a ekzémy i problematické pleti. Certifikována, vhodná pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • přispívá k relaxaci těla
  • regeneruje pokožku
  • má lehké tonizační vlastnosti

Použití

Pro zahřívací sirnou koupel přidejte do připravené lázně, která má teplotu 36 až 38 °C, 3 vrchovaté polévkové lžíce soli. Koncentraci lze podle potřeby navýšit až na poměr 1:100, tedy 1 kg soli na 100 litrů vody. K relaxační koupeli přidejte do teplé lázně 1 polévkovou lžíci soli a nechte ji rozpustit. K navození úplného odpočinku mysli přidejte do koupele vonné bylinky a esenciální olej. Tento postup můžete střídat s variantou, kdy se naložíte do vany s teplou vodou po dobu jedné hodiny. Poté nasypete lžíci himalájské soli a budete relaxovat dalších dvacet minut.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí. Před koupelí si sundejte šperky. Sůl by je jinak mohla nenávratně zabarvit.  


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.