Kosmetika

Purity Vision BIO Bambucké máslo 120 ml

Bambucké máslo Purity Vision v BIO kvalitě intenzivně hydratuje a působí proti předčasnému stárnutí. Použijte na pokožku celého těla dospělých, dětí i miminek.

169
Ušetříte 21%

Původní cena:  215 Kč  ·  sleva 46 Kč

Nejnižší cena před slevou: 215 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Bambucké máslo 120 ml

50149111

Úvod

Bambucké máslo v BIO kvalitě od Purity Vision využijete na péči o pleť celé rodiny, včetně vašich nejmenších. Jeho nadýchaná jemná textura se snadno rozpouští, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film. Intenzivně hydratuje a regeneruje suché a namáhané oblasti těla jako jsou lokty, kolena a ruce nebo na těhotenské bříško. Obsahuje vitaminy A, D, E a F, které pečují o pleť a přispívají k její vitalitě. Bambucké máslo stimuluje tvorbu kolagenu a zároveň působí proti předčasnému stárnutí. Certifikováno, vhodné pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • vyživuje a zvlhčuje
  • ideální na suchou a namáhanou pokožku

Použití

Aplikujte máslo na pokožku a jemnými krouživými pohyby vmasírujte. Pro sametovou hebkost nanášejte na navlhčenou pleť, například v kombinaci s BIO květinovými vodami Purity Vision. Bambucké máslo lze přidávat také do koupele (zhruba 1 čajová lžička na jednu koupel). Výsledkem je zářivá a hladká pokožka.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.