Kosmetika

Purity Vision BIO Borovicová voda 100 ml

Borovicová voda Purity Vision v BIO kvalitě zklidňuje podrážděnou pokožku a regeneruje. Využijete ji při čištění pleti, masážích či po holení a depilaci.

159
Ušetříte 20%

Původní cena:  199 Kč  ·  sleva 40 Kč

Nejnižší cena před slevou: 199 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Borovicová voda 100 ml

50149112

Úvod

Borovicová voda Purity Vision v BIO kvalitě vám nesmí chybět v případě, že máte citlivou nebo problematickou pokožku. Borovice lesní totiž pleť zklidňuje a zároveň ji regeneruje. Vodičku využijete jako tonikum či přípravek na dočištění pokožky v rámci každodenní rutiny. Zapojte ji do péče o dětskou pokožku a vlásky, během masáží nebo jako vodu po holení a depilaci. Vhodná i na zklidnění pleti po slunění. Certifikována, vhodná pro vegany.

Borovicová voda na vlasy

Borovicová voda vám dopomůže také ke krásným, hebkým vlasům, které se necuchají. Stačí nanést ke kořínkům, do délek a rozčesat před fénováním.

Hlavní vlastnosti:

  • má příjemné osvěžující účinky
  • tonizuje pokožku a vyživuje
  • zklidňuje podrážděnou pleť

Použití

Naneste do dlaní potřebné množství lesní vody a vmasírujte na vybrané místo pokožky. V případě vlasové péče naneste na celou délku vlhkých vlasů a rozčesejte.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí. I když je borovicová voda 100% přírodní, může být pro vás nebo pro vaše děti dráždivá. Nejprve ji proto vyzkoušejte na předloktí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.