Kosmetika

Purity Vision BIO Detoxikační maska 40 ml

Detoxikační maska Purity Vision v BIO kvalitě obsahuje antioxidanty a přes 20 aktivních čistících látek. Odstraňuje nečistoty. Dodává svěží, mladistvý vzhled.

255
Ušetříte 20%

Původní cena:  319 Kč  ·  sleva 64 Kč

Nejnižší cena před slevou: 319 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Detoxikační maska 40 ml

50149113

Úvod

Detoxikační maska Purity Vision v BIO kvalitě zbaví pleť nečistot a odumřelých částeček. Jedná se o jemný peeling, který je vhodný pro všechny typy pokožky, včetně citlivé. Maska je vyrobená z potravin a olejů bohatých na prospěšné látky, jako jsou spirulina, matcha, bambucké máslo či jojobový olej, které pleť vyhlazují a zpevňují. Výsledkem je zářivý a mladistvý vzhled. Certifikována, vhodná pro vegany. 

Hlavní vlastnosti:

  • čistí do hloubky
  • zabraňuje ztrátě vlhkosti
  • bohatá na vitamíny a minerály

Použití

Pro pohodlnější aplikaci masky nastříkejte na vyčištěnou pleť jednu z BIO květinových vod Purity Vision. Poté naneste menší množství masky a vmasírujte ji. Nechte působit 10–15 minut. Masku setřete nahřátým mokrým ručníkem. Používejte pravidelně 2–3krát týdně.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.