Kosmetika

Purity Vision BIO Heřmánkový olej 100 ml

Heřmánkový olej Purity Vision v BIO kvalitě je vhodný pro všechny typy pleti. Zklidňuje podrážděnou pokožku a hydratuje. Ideální na obličej, tělo i vlasy.

205
Ušetříte 20%

Původní cena:  255 Kč  ·  sleva 50 Kč

Nejnižší cena před slevou: 255 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Heřmánkový olej 100 ml

50149117

Úvod

Heřmánkový olej Purity Vision v BIO kvalitě využijete na promazání dehydratované pokožky obličeje a celého těla. Tím to ale nekončí. Tento macerovaný olej můžete přidávat také do relaxačních koupelí nebo po něm sáhněte během masáže. Pečuje i o vlasy. Regeneruje je a zaceluje roztřepené konečky, dodává jim lesk. Dále si ho oblíbíte jako olejíček pro miminka. Certifikován, vhodný pro vegany. 

Hlavní vlastnosti:

  • dodává pokožce živiny
  • chrání pleť proti předčasnému stárnutí
  • zmírňuje podráždění

Složení

Heřmánek lékařský – zklidňuje a sjednocuje tón pleti, raw arganový olej – obsahuje vitaminy F a E, působí proti předčasnému stárnutí pokožky, BIO jojobový olej – s vitaminem E, hydratuje a regeneruje.


Použití

Aplikujte na vlhkou pleť a jemnými krouživými pohyby vmasírujte. Pro regeneraci roztřepených konečků naneste olej do vlhkých konečků. Nechte působit přibližně jednu hodinu a poté vlasy opláchněte. K masáži vlasové pokožky vetřete olejíček přímo ke kořínkům, nechte působit a následně pečlivě vymyjte.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.