Kosmetika

Purity Vision BIO Jedlová voda 100 ml

Jedlová voda Purity Vision v BIO kvalitě je vhodná pro normální a problematickou pleť. Dodává pokožce vlhkost a tonizuje. Využijte i jako vodu po holení.

169
Ušetříte 19%

Původní cena:  209 Kč  ·  sleva 40 Kč

Nejnižší cena před slevou: 209 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Jedlová voda 100 ml

50149119

Úvod

Lesní vody Purity Vision jsou všestranné – a u jedlové vody v BIO kvalitě tomu není jinak. Použijte ji v rámci každodenní péče o normální či problematickou pleť. Zklidňuje, harmonizuje a tonizuje. Reguluje mazotok, zároveň však dodává nezbytnou vlhkost. Jedlová voda také perfektně zklidňuje pokožku po holení. Dále po ní můžete sáhnout při relaxačních koupelích nebo během péče o vlasy, ať už kvůli snadnějšímu rozčesávání vlhké, nepoddajné hřívy či při přípravě domácích masek. Certifikována, vhodná pro vegany.

Přírodní voda vhodná i pro miminka

Lesní vodu Purity Vision můžete použít i v rámci péče o pleť vašich nejmenších. Pokud ji aplikujete na pokožku hlavy a vlásky, usnadníte si rozčesávání a vyčesávání šupinek.

Hlavní vlastnosti:

  • osvěžuje a krásně voní
  • zklidňuje podrážděnou pokožku
  • má všestranné využití

Použití

Naneste do dlaní potřebné množství vody a vmasírujte na vybrané místo pokožky. V případě vlasové péče naneste na celou délku vlhkých vlasů a rozčesejte.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí. I když je jedlová voda 100% přírodní, může být pro vás nebo pro vaše děti dráždivá. Nejprve ji proto vyzkoušejte na předloktí.  


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.