Kosmetika

Purity Vision BIO Kávový pleťový peeling 3v1 70 ml

Kávový pleťový peeling 3v1 Purity Vision v BIO kvalitě důkladně čistí pleť a zjemňuje ji. Díky kofeinu revitalizuje pokožku. Zanechává odpočatý, svěží vzhled.

185
Ušetříte 19%

Původní cena:  229 Kč  ·  sleva 44 Kč

Nejnižší cena před slevou: 229 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Kávový pleťový peeling 3v1 70 ml

50149121

Úvod

Kávový pleťový peeling 3v1 Purity Vision v BIO kvalitě zajistí důkladné, ale šetrné čištění pleti. Peeling odstraňuje nečistoty a odumřelé částečky pokožky. Předchází tak tvorbě nedokonalostí. Díky kofeinu z BIO kávy arabiky dodá vaší pleti vzpruhu. Při pravidelném používání tak získáte mladistvý, zářivý vzhled. Krásný dárek pro milovníka kávy –⁠ tento peeling totiž omamně voní, přesně jako jeho nejoblíbenější nápoj. Certifikován, vhodný pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje nečistoty
  • projasňuje tvář
  • působí proti předčasnému stárnutí pokožky

Složení

Jemně mletá káva arabika –⁠ regeneruje pleť, zlepšuje elasticitu, zjemňuje vrásky, MCT kokosový olej –⁠ vyhlazuje pokožku.


Použití

Nejprve peeling vmasírujte krouživými pohyby do vlhké pokožky, nechte 5 minut působit a následně jej pečlivě smyjte teplou vodou. Tvář jemně osušte.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.